Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μαίνεται ο "πόλεμος" του Μαχητή Ξάνθης με τον Ευαγγελάτο

"Νίκο, έκανες φάουλ. Άλλο Σταυρούπολη της μοναξιάς και άλλο... Μύκονος και Αράχοβα" , γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος και επιτίθεται σφόδρα από το πρωτοσέλιδό του σε Ευαγγελάτο αλλά και τον στρατιωτικό συντάκτη Πάρη Καρβουνόπουλο


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 
Νέα επίθεση από την ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου κατά του «Μαχητή» για την επαναλειτουργία του Στρατοπέδου της Ακριτικής Σταυρούπολης και μάλιστα (δυστυχώς...), με ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΕΣ και «ΜΠΟΥΡΔΕΣ» ανάξιες αντιπαράθεσης από τον στρατιωτικό ρεπόρτερ του ON-ALERT εν ονόματι Πάρη Καρβουνόπουλο...
Μέσω του site του OnAlert λοιπόν και στα πλαίσια της πολεμικής, ότι θετικό γίνεται για το Νομό Ξάνθης, να.... «παρεμποδίζεται», ο στρατιωτικός συντάκτης Πάρης Καρβουνόπουλος με μια φαιδρότατη απάντηση, επιχειρεί να μηδενίσει τους αγώνες μας και παράλληλα να… διακωμωδήσει τους αγώνες μας να μείνει ΟΡΘΙΑ η Ακριτική Σταυρούπολη αλλά και την ιστορία μας ως εφημερίδα!!!


ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
Τι είχε πρωτογράψει λοιπόν το ONALERT για το πρωτοσέλιδο του «Μ» και απαντήσαμε καταλλήλως; Διαβάστε όλη την αντιπαράθεση.
«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μισθοί στρατιωτικών κόβονται, στρατόπεδα ανοίγουν! Επαναλειτουργία στρατοπέδου στη Ξάνθη!» και η φαιδρή συνέχεια...
«Την ώρα που οι στρατιωτικοί οδηγούνται στη πλήρη οικονομική εξαθλίωση, εισπράττοντας κάλπικες διαβεβαιώσεις για “μάχες κατά της τρόϊκας” που τελικά δεν δόθηκαν ποτέ κάποιοι ετοιμάζονται να ανοίξουν κι άλλα άχρηστα και κοστοβόρα στρατόπεδα ,επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό της Άμυνας. κλπ»
Και η κατάληξη:
«Ο τοπικός Τύπος στη Ξάνθη πανηγυρίζει! Χαράς ευαγγέλια για την “επαναλειτουργία του στρατοπέδου Αναλογίδη ως στρατόπεδο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων Β΄Φάσης !»
Τι είχε γράψει ο «Μαχητής» μεταξύ των άλλων;
«Οχι ένα, ούτε δύο, αλλά ΤΡΙΑ πολύ γνωστά Πανελλήνια μπλόκς παίρνουν αφορμή από το πρωτοσέλιδο του «Μαχητή» επιτίθενται στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο με αστειότητες και γελοιότητες, ώστε να ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ την επαναλειτουργία του Στρατοπέδου της Ακριτικής Σταυρούπολης! Αλήθεια ξέρουν οι κύριοι αυτοί που βρίσκεται η ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ; Γνωρίζουν για τι περιοχή πρόκειται γράφουν τόσες βλακείες;;;;
‘Έλεος αδελφοί!!!»

Η ΝΕΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΟΝALERT» ΚΑΙ ΤΑ... ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ
Η νέα ανταπάντηση του Site ONALERT του Ευαγγελάτου, ήρθε δια χειρός του στρατιωτικούς συντάκτη κυρίου Πάρη Καρβονόπουλου:
«Σφόδρα ενοχλήθηκε η εφημερίδα Μαχητής της Θράκης ,από το δημοσίευμα του Onalert, για το στρατόπεδο Αναλογίδη στην Ξάνθη, την επαναλειτουργία του οποίου ανακοίνωσε με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της. Και αποδίδοντας τα εύσημα στον βουλευτή Α. Κοντό.
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους να πληροφορήσουμε τους συναδέλφους, ότι η υπόθεση των στρατοπέδων είναι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρή για να την αντιμετωπίζουμε με κριτήρια “τόνωσης της τοπικής κοινωνίας” και με το αν οι στρατιώτες θα έχουν εξόδους για να πίνουν φραπέ και να τρώνε σουβλάκια. Τα στρατόπεδα δεν υπάρχουν γι’ αυτό το λόγο. Τουλάχιστον εκτός Ελλάδας.
Και ακόμη να επισημάνουμε ότι η Ξάνθη και η Θράκη γενικότερα έχει πολύ μεγαλύτερα και σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει από την επαναλειτουργία του στρατοπέδου Αναλογίδη. Το Προξενείο και το πως λειτουργεί για παράδειγμα θα έπρεπε να απασχολεί περισσότερο από το στρατόπεδο Αναλογίδη».

Η ΝΕΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Μ»
ΝΙΚΟ, ΕΚΑΝΕΣ ΦΑΟΥΛ!
ΑΛΛΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΙ ΑΛΛΟ... ΜΥΚΟΝΟΣ!
Απαντάμε λοιπόν, όχι στον στρατιωτικό συντάκτη του ONALERT που είναι εμφανές ότι ο άνθρωπος ζει στον δικό του «κόσμο» αλλά στο αφεντικό της παραπάνω ιστοσελίδας και πολυταξιδεμένο στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, Νίκο Ευαγγελάτο:
1. Μαθήματα δημοσιογραφίας δεν δεχόμαστε. Και ειδικά από αυτούς που γνωρίζουν την περιοχή μας μόνο από το... χάρτη! Κότερα μπορεί να μη διαθέτουμε, επιλογή μας όμως να ονειρευόμαστε στη περιοχή μας... Εδώ που ακόμη και τώρα οι Αθηναίοι του Κολωνακίου και του Ψυχικού θεωρούν και τώρα ακόμη ως τόπο... εξορίας!
2. Νίκο έκανες φάουλ... Και τραγικό μάλιστα. Άλλο Σταυρούπολη της μοναξιάς
κι άλλο... Μύκονος και Αράχοβα! Και με... σάντουϊτς και με σουβλάκια και με ότι μπορεί ο καθένας Μας, θα πρέπει να στηριχτούν ακριτικοί οικισμοί όπως η Σταυρούπολη, μια ανάσα από τα σύνορα.... που δυστυχώς αργοπεθαίνουν! «Τελειώνουν»... ήδη πολλά χωριά έχουν μείνει μόνο με ερείπια και χαλάσματα των καιρών...
Επιπροσθέτως το ελληνικό κράτος δεν «χρεώνεται» τίποτα, με τη λειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης στη Σταυρούπολη, αφού και τα κρεβάτια υπάρχουν, αλλά και οι ιδανικοί χώροι για να εκπαιδευτούν σωστά! Και είναι γελοίο να κραυγάζετε ότι εξ’ αιτίας της επαναλειτουργίας ενός Κέντρου Εκπαίδευσης 50 οπλιτών... ΚΟΒΟΝΤΑΙ οι... μισθοί των στρατιωτικών κλπ Έλεος!
3. Όταν εμείς «παλεύαμε» να καταργηθεί το Προξενείο της Κομοτηνής, οι καθεστωτικές αντιλήψεις των προηγούμενων Κυβερνήσεων, ήταν αυτές που εναγκαλίζονταν με τους ενταύθα εγκάθετους και εκπροσώπους τους και μάλιστα με κατ’ ιδίαν μυστικές συναντήσεις στα ξενοδοχεία, προκειμένου να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την... Περιφέρεια, παραμονές εκλογών. Και εσείς ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ!
4. Από τα 7 Κέντρα νεοσυλλέκτων που ανήγγειλαν ότι ΚΛΕΙΝΟΥΝ οι καθεστωτικές αντιλήψεις των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ επί Βαγγέλη Βενιζέλου, ΤΕΛΙΚΑ έκλεισαν μόνο τα κέντρα Νεοσυλλέκτων των Ακριτικών οικισμών Σταυρούπολης και Παρανεστίου!
-Προφανώς γιατί δεν είχαμε «πράσινο μπάρμπα» να τα κρατήσουν ανοιχτά, όπως έκανε ο Πετσάλνικος με το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άργους Ορεστικού!
Τα άλλα συνεχίζουν και λειτουργούν ακόμη και σήμερα. Και δεν «ίδρωσε» κανείς γι’ αυτήν την κρατική ανακολουθία... Και πρώτοι και καλύτεροι ΕΣΕΙΣ!
5. Φτάνει λοιπόν υποκριτές και Φαρισαίοι που «πέσατε» συνειδητά και μεθοδευμένα επάνω στον νυν Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο για να μη επαναλειτουργήσει το Στρατόπεδο της Σταυρούπολης... Επικαλούμενοι μια τόσο φθηνή και άστοχη επιχειρηματολογία, που εκτός από στείρος και υποκριτικός λαϊκισμός, αγγίζει και τα όρια του παραλόγου...
6. Να μας συγχωρείτε, αλλά δεν θα παίρνουμε και την... άδειά σας, κάθε φορά που θα χρειάζεται να αντιστεκόμαστε για τις συνεχιζόμενες αδικίες σε βάρος της Ξάνθης Μας… Σε βάρος της ΨΥΧΗΣ μας που ακούει στο όνομα Σταυρούπολη!


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.gr/