Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Απο έξι γίνονται τέσσερις οι αντιδήμαρχοι στην Ξάνθη

Πολλές οι ανακατατάξεις που ίσως ξεκινήσουν και πριν την λήξη της θητείας τους, στις 31 Δεκεμβρίου
ΜΑΘΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 
ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ 
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΝΟΥΝ




ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ στον Δήμο Ξάνθης που πιθανόν να ξεκινήσουν και πριν την λήξη της θητείας τους, αφού κάποιοι ήδη δημόσια έχουν διατυπώσει την επιθυμία να....αποχωρήσουν!
Αποκλειστικές πληροφορίες μας λοιπόν μιλάνε για σοβαρές αλλαγές στον Δήμο Ξάνθης εν όψει του υπόλοιπου 1.5 χρόνου θητείας που απομένει στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης.....Και ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποιες από τώρα.
1.Οι αντιδημαρχίες του Δήμου Ξάνθης με βάση και το έγγραφο του Υπουργείο Εσωτερικών (από τον Φλεβάρη 2012), μειώνονται αναγκαστικά (κι όχι επειδή θέλει ο Δήμαρχος...) από 6 σε 4.
2. Είναι σίγουρο ότι «φεύγουν» από Αντιδήμαρχοι οι: Γιάννης Τσεγγελίδης (δημοτική αστυνομία που ήδη τον τελευταίο καιρό ελάχιστα ασχολείται...), Απόστολος Αγκόρτσας (η υπηρεσία Πρασίνου θα πάει στις Τεχνικές Υπηρεσίες ή στην καθαριότητα), Χρήστος Μούρκας (επιλογή που δεν «περπάτησε» τελικά στις Τεχνικές Υπηρεσίες), Παναγιώτης Ταρενίδης (καθαριότητα).
3.Όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της θητείας του Δημάρχου, θα παραμείνουν αντιδήμαρχοι οι Δημήτρης Μπένης (Αντ’ αυτού) και Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης).
4.Με την προϋπόθεση λοιπόν ότι θα παραμείνουν από τους νυν αντιδημάρχους οι δύο, οι κενές θέσεις που απομένουν είναι....δύο! Πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν ότι νέοι αντιδήμαρχοι Ξάνθης αναλαμβάνουν από 1/1/2013 οι: Νίκος Σπυριδόπουλος (καθαριότητα-πράσινο) & Μανώλης Φανουράκης (Τεχνική υπηρεσία-Δημ. Αστυνομία). Εκτός αν ο Δημήτρης Μπένης αναλάβει και την δημοτική αστυνομία.
5.Δεν γίνονται αντιδήμαρχοι τελικά οι: 1.Αλέκος Κυριακίδης, 2.Κώστας Γιαγντζόγλου, 3.Σοφία Καραγιαννίδου, 4.Τάσος Θεοδωρίδης και 5.Γιάννης Δρεμσίζης.
....

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ;;;
Πιθανές πάντως ανακατατάξεις μπορεί να γίνουν και στη Στέγη Πολιτισμού, όπου κατά πάσα πιθανότητα «φεύγει» ο Μανώλης Φανουράκης από Πρόεδρος και αναλαμβάνει άλλος το Καρναβάλι και τις Γιορτές Π. Πόλης, ενώ είναι άγνωστο αν και ο Δήμαρχος παραμείνει μέχρι το τέλος της θητείας του, ή παραιτηθεί στις 31/12/2013 ώστε «ο διάδοχός του (Δημήτρης Μπένης ή Παναγιώτης Ταρενίδης) που θα προκύψει από την εσωτερική ψηφοφορία της παράταξής του, να έχει μπροστά του ένα 6μηνο για να προετοιμαστεί εν όψει δημοτικών εκλογών του 2014!!!
Γεγονός που ήδη από τώρα συζητιέται έντονα...


Πηγή:  http://adesmeuti-thrakis.blogspot.gr/