Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Αποθεώθηκε ο "Βόρειος Ήχος" στην Ορεστιάδα

Το δημοφιλές ξανθιώτικο συγκρότημα συμμετείχε σε συναυλία του Δημήτρη Μπάση


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ το περασμένο Σάββατο στην ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2012» το δημοφιλές Ξανθιώτικο συγκρότημα «ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΧΟΣ» που συμμετέχοντας στην συναυλία του Δημήτρη Μπάση. 

Σημειώνουμε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στη Ξάνθη το βράδυ της Παρασκευής και με την παρέα του (στην οποία βρίσκονταν και η τραγουδίστρια του ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΧΟΥ Βούλα Αντωνιάδου), όπου μάλιστα, «γνώρισε» τις γεύσεις της «Ξανθίππης» στο καλοκαιρινό της σαλόνι....

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΒΟΡΕΙΟ ΗΧΟ».


Το μουσικό σχήμα ΄΄Βόρειος Ήχος΄΄ ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την ανάπτυξη και καλλιέργεια του μουσικού αισθήματος. Στην πετυχημένη πορεία του παρουσίασε τη δουλειά του σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Ξεχωριστά γεγονότα αποτελούν η συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα το 2001 καθώς και οι κοινές συναυλίες με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο τα καλοκαίρια του 2003 και 2004 που συνεχίζονται ήδη φέτος με τον Δημήτρη Μπάση. Επίσης ο ΄΄Βόρειος Ήχος΄΄ έχοντας πάντα μουσικές ανησυχίες έχει ξεκινήσει και μια καινούργια συνεργασία με τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Ηλία Κλωναρίδη.

Το Συγκρότημα αποτελούν:
Μπάμπης Αβραμίδης: τύμπανα
Βούλα Αντωνιάδου: τραγούδι
Δημήτρης Δημητρίου: πιάνο – synth
Τζοβάνι Καραγεωργίου: μπάσο – επιμέλεια πρ.
Άκης Καρακασίδης: μπάσο
Γιάννης Καρακασίδης: κρουστά – τουμπερλέκι
Στέλιος Κολοβός: κιθάρα – ούτι – τραγούδι
Νίκος Νικολαϊδης: μπουζούκι
Άννα Παπαγιαννάκη: τραγούδι
Σάκης Τσιλιγγίρης: τραγούδι


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.gr/