Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Θρίαμβος για τα ελληνικά χρώματα στην Κύπρο με Εβρίτικη υπογραφή!

Καβαρατζής και Κοντοστάθης νίκησαν πριν λίγο στον νοκ άουτ αγώνα, εξασφάλισαν θέση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου στο Παγκόσμιο Εφήβων και διεκδικούν πρόκριση στην οκτάδα
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Η τρίτη ημέρα των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων μπιτς βόλεϊ της Κύπρου ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τα ελληνικά χρώματα. Στο πρώτο πρωινό παιχνίδι της ημέρας, στην φάση των νοκ άουτ αγώνων πλέον, το εκπληκτικό δίδυμο από την Αλεξανδρούπολη, Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης, θριάμβευσε επί των ισχυρών και εκ των κορυφαίων ζευγαριών στην Ευρώπη Ισπανών Καστίγια Λορένζο με 2-0 21-15,21-16 σε 31' και βρίσκεται δίκαια και πανηγυρικά μέσα στην 16άδα του κόσμου σε αυτό το τουρνουά. Και η συνέχεια προμηνύεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αφού με νίκη επί των σπουδαίων Νορβηγών, το μεσημέρι, πάνε για ... μεγάλα πράγματα.


Και με εμφάνιση σαν την πρωινή, μπορούν να τα καταφέρουν. Η αλήθεια είναι ότι το βράδυ της Πέμπτης, το άκουσμα της είδησης ότι κληρωθήκαμε με την Ισπανία, δεν χαροποίησε, αντιθετα έφερε ένα σχετικό άγχος. Ωστόσο, στο γήπεδο όλα ήταν διαφορετικά. Οι νεαροί Εβρίτες , οι Γιάννης και Γρηγόρης μέσα στην άνμμο και με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, έδειξαν ότι δεν είχαν ανάγκη τίποτα και κανέναν. Με πρωτόγνωρο πάθος, δύναμη και ενθουσιασμό, έδειξαν σχεδόν από την αρχή, ότι ήθελαν περισσότερο τη νικη - πρόκριση. Δεν ήθελαν με τίποτα να διακόψουν... από το πρωί την συμμετοχή τους στη μεεγάλη γιορτή, του υπέροχου αυτού καλοκαιρινού αθλήματος.


Έχοντας τη βοήθεια του κόσμου, αλλά με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, έκαναν το παιχνίδι να μοιάζει εύκολο και τους δυνατούς Ισπανούς, ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά έτσι ήταν. Το μενού είχε από όλα... άμυνες, άσους, μπλοκ και εντυπωσιακές επιθέσεις... Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους Ελληνες από τον Έβρο να σφιχταγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους... Τώρα ξεκούραση ... γιατί ακολουθεί ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι με την Νορβηγία αυτη τη φορά σε λίγη ώρα.




Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/