Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ανοίγει σε λίγο τις πύλες της η alexpo

Στις 9.00 το βράδυ έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια της 15ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης της Αλεξανδρούπολης


ΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 
ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ 
ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ;




Aνοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η 15η Διεθνής Έκθεση alexpo φιλοδοξώντας να αποτελέσει σταθμό στην προσπάθεια των Θρακιωτών επιχειρηματιών να αντισταθούν στην ύφεση και να επεκταθούν σε νέες αγορές. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 9 το βράδυ με επίσημο προσκεκλημένο του Επιμελητηρίου Έβρου τον νέο Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, ενώ οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 7 μμ έως τις 12 μμ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 16 Ιουλίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Συνεχίζοντας την παράδοση περίπου 20 χρόνων, η alexpo είναι ασφυκτικά γεμάτη από εκθέτες (περίπου 150), φορείς, επιμελητήρια αλλά κυρίως δυναμικές επιχειρήσεις που δεν διστάζουν να διαφημισθούν και να έρθουν σε άμεση επαφή με το ευρύ κοινό σε περίοδο κρίσης. Ιδιαίτερη έμφαση φέτος δίνεται στους κλάδους τροφίμων και ενέργειας. Ο κόσμος της περιοχής που αγαπάει κι έχει στηρίξει τον θεσμό όλα αυτά τα χρόνια με την αθρόα του προσέλευση, αναμένεται να κατακλύσει και φέτος τον χώρο (κλιματιζόμενο) κατά την διάρκεια της έκθεσης που περιορίστηκε ορθά σε 4 μέρες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις, μουσικοχορευτικές, παραδοσιακές, αλλά και λαϊκές βραδιές στο χώρο της έκθεσης, ενώ έχουν προγραμματιστεί δύο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ημερίδες. Η πρώτη ειδική επιχειρηματική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουλίου από τις 9 πμ έως τις 3 μμ στο κτίριο του Επιμελητηρίου και θα έχει ως στόχο την πληροφόρηση των επιχειρηματιών σε θέματα εξωστρέφειας, ενώ κατά την διάρκεια της θα γίνει και βράβευση Εβριτών επιχειρηματιών που διακρίθηκαν για την εξαιρετική τους δράση και την εταιρική υπευθυνότητα.

Την Κυριακή 15 Ιουλίου (10-12:30 πμ στο κτίριο του Επιμελητηρίου) έχει προγραμματιστεί ημερίδα με θέμα "Προστασία και ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην οικονομική κρίση" από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, ενώ στις 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της έκθεσης, μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση από την Ένωση Καταναλωτών με θέμα "Προϊόντα του τόπου μου, Προϊόντα της καρδιάς μου".

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alexpo.gr.