Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Αποκάλυψη: αυτό το διάσημο μοντέλο της Θράκης σε αγγελία για... vip κρατήσεις σε secret model party

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ο λόγος για την Ανθή Τσομπανίδου, την κοπέλα από την Ορεστιάδα που είχε αναστατώσει πριν τρία χρόνια το Next Top Model, την είχαμε σχεδόν ξεχάσει αλλά φαίνεται ότι δεν έχει εγκαταλείψει τον χώρο του μόντελινγκ.

Τυχαία λοιπόν πέσαμε επάνω σε αγγελία για κάποιο... Model's Secret Party που διοργάνωνε  στην Αθήνα πριν μερικούς μήνες ένας μάνατζερ. Όπως ανέφερε η αγγελία, θα επρόκειτο για μια βραδιά γεμάτη με πολλές εκπλήξεις που γίνονταν με την υποστήριξη του Prive Hotel. Τι είναι αυτό; Ενα από τα γνωστότερα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα.

Λοιπόν, για αυτό το "μυστικό" πάρτι που διοργάνωνε κάποιος μάνατζερ, αναφέρονταν τηλέφωνο για... VIP κρατήσεις (αρχίζει από 6984 και μετά έχει κάτι... ψιλά) ενώ επίσης υποστηρίζονταν το εξής: Μαζί μας θα έχετε τα παρακάτω Top Models που σας παρουσιάζουμε με φωτογραφικό υλικό.

Και για να ξέρετε, πρώτο μοντέλο παρουσιάζονταν η Στέλλα Γιαμπουρά και δεύτερο η "δική μας" Ανθή Τσομπανίδου, με την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε; Σίγουρα ότι το πάρτι θα ήταν ενδιαφέρον, ειδικά για όποιον έκανε VIP κράτηση....

.