Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

H Sunlight του Γερμανού έχει στην Ελλάδα τα λεφτά και τα εργοστάσια της

Παρά τις κατά καιρούς φημολογίες, εξακολουθεί να έχει την βάση της στο Όλβιο της Ξάνθης και δεν έχει διανοηθεί να φύγει για άλλες βαλκανικές χώρες


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Πολλά άσχημα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον Πάνο Γερμανό. Όμως για τον επιχειρηματικό του πατριωτισμό θα πρέπει να το πούμε. Η εταιρεία του Sunlight στη συσσώρευση και διανομή μπαταριών κάνει εξαιρετική δουλεριά κι αυτό από τη βάση της στο Όλβιο Ξάνθης. Και παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες ουδέποτε η ελληνική αυτή πολυεθνική δεν σκέφτηκε να μετακομίσει τα Βαλκάνια. Παράλληλα, ο όμιλος έχει τα χρήματα του σε ελληνικές τράπεζες γεγονός που τιμά το γκρουπ και τον γνωστό Έλληνα, αριστερό επιχειρηματία.

Πάντως η πορεία της εταιρείας οφείλεται και στην προσπάθεια δύο εξαιρετικών ανθρώπων της αγοράς. Του προέδρου της εταιρείας κ. Χρήστου Καρτάλη και του διευθύνοντος συμβούλου Κωνσταντίνου Λαύκα. Αυτοί είναι που τρέχουν καθημερινά παρέα με μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων. Και δεν είναι μικρό πράγμα να μιλάμε για εξαγωγές που φθάνουν το 835 του συνολικού τζίρου της επιχείρησης, για απασχόληση 600 εργαζόμενων σε μια ακριτική περιοχή της χώρας και για κύκλο εργασιών το 2011 115 εκατ. ευρώ.


Πηγή:  http://www.parapolitika.gr/