Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Η Miss Σερβία κέρδισε τον χθεσινό παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς της Αλεξανδρούπολης

Με μικρή διαφορά έμεινε στην δεύτερη θέση η εκπρόσωπος της Ιταλίας ενώ η ελληνίδα που πριν ένα μήνα βγήκε Miss Thraki αναδείχθηκε έκτη


    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Ο Μεγάλος Τελικός του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ομορφιάς πραγματοποιήθηκε εχθές στην πισίνα του Thraki Palace σε ένα show με οικοδέσποινες την Έλενα Σώκου και τη Βαλέρια Καρακάση.

Τον τίτλο της νικήτριας έλαβε η MISS Τουρισμός Σερβία Dijiana Sipovac , ενώ δεύτερη με πολύ μικρή διαφορά στη βαθμολογία ακολούθησε η MISS Τουρισμός Ιταλία Sophia Sergio. Η δική μας Νικολέτα Παναγιωτίδου έλαμψε και απέσπασε την έκτη θέση, καθώς ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς και ήταν ηλικιακά η μικρότερη από όλες τις συμμετέχουσες.
Στην κριτική επιτροπή οι κριτές ήταν:

Γιώργος Κουτούλιας (MODELS ACADEMY - διοργανωτής), Βίβιαν Κουρμπανιάν, Νίκος Μιχαϊλίδης, Χρίστίνα Ρωσσίδου, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος (NOBACCO), Mario Frongi (Ρουμάνος Δημοσιογράφος), Μabel (Κινέζα Δημοσιογράφος), Εμινέ Γκεσίρ (Διάσημο μοντέλο από την Τουρκία), Αναστασία Βοσκανίδου (μοντέλο από την Ελλάδα), Ειρήνη Τσοκαταρίδου (διαιτολόγος), Πηγή Δεβετζή (ολυμπιονίκης), Αλέξανδρος Γκίνης (διοργανωτής).


DSC 5612

DSC 5584

DSC 5607

DSC 5632



Πηγή:  http://www.ethraki.com/