Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Εγκληματική άγνοια Γκίνη: έκανε... Τουρκάλα το πιο διάσημο μοντέλο της Θράκης

Γράφει στο site του ότι η περσινή ελληνίδα Playgirl και φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού στην Ξάνθη, που μετείχε ως κριτική επιτροπή στα καλλιστεία που χθες διοργάνωσε, είναι μοντέλο από την... Τουρκία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ...


Το κάναμε και εμείς το λάθος, όταν αναδημοσιεύσαμε νωρίτερα το θέμα για τα αποτελέσματα του χθεσινού διαγωνισμού Miss International Tourism Ecologia 2012 που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, αλλά τουλάχιστον το ανακαλύψαμε. Και δεν πρόκειται για απλό λάθος. Πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ, που δηλώνει ΑΓΝΟΙΑ που ωστόσο είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Πήρε στην κριτική επιτροπή την σάρα και την μάρα, έβαλε μέχρι και την Δεβετζή να κρίνει ποια κοπέλα ήταν η πιο όμορφη καθώς και κάθε περαστικό δημοσιογράφο που βρήκε, αλλά τουλάχιστον έβαλε ένα σωστό άτομο: την ΕΛΛΗΝΙΔΑ PLAYGIRL 2011, την μουσουλμάνα Εμινέ Γεσίρ, την κοπέλα που φέτος αποτέλεσε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ, στην ΞΑΝΘΗ.

Ηταν το πιο κατάλληλο άτομο να κρίνει τις κοπέλες. Μοντέλο, πρώην εστεμμένη, με μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, καθώς φυσικά δεν νοούνται ως τέτοια αυτά που βγάζει ο ίδιος από τους διαγωνισμούς του. Και ξέρετε πως παρουσίασε στο site του την ΕΛΛΗΝΙΔΑ Εμινέ Γεσίρ, που την μάρκαρε και με bold και έκανε λάθος και το επίθετό της; Ως... "Διάσημο μοντέλο από την Τουρκία". 

ΝΤΡΟΠΗ Αλέξανδρε. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Δεν ήξερες ποιαν κάλεσες για κριτική επιτροπή; Τρέξε γρήγορα να το διορθώσεις, ζήτα συγγνώμη από τους αναγνώστες σου και κυρίως από την πανέμορφη αυτή ΕΛΛΗΝΙΔΑ που κάθονταν μαζί σου στην κριτική επιτροπή, καθότι και εσύ ήσουν μέλος της ως διοργανωτής. Και φυσικά, μια απαραίτητη ΣΥΓΝΩΜΗ και από όλους εμάς τους ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ, που φανταζόμαστε ότι σε καμία περίπτωση δεν μας θεωρείς ότι είμαστε...  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ETHRAKI.COM ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ