Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ Εβρου και η νέα του ανακοίνωση

Κάνει λόγο για «απειλούμενη καταστροφή της χώρας από τα μνημόνια»

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

«Να αγωνιστεί για να αποτρέψει την απειλούμενη καταστροφή της χώρας και να αλλάξει την πολιτική των μνημονίων που πιστά εφαρμόζει η συγκυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς», καλεί τον λαό του Έβρου ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου.

Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του, η «πολιτική που εφαρμόζεται δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δημοσιονομική εξυγίανση και την αποφυγή της κατάρρευσης της χώρας», αντίθετα, όπως υπογραμμίζει, «πρόκειται για μια πολιτική που συνειδητά επιβάλλει η τρόικα και εφαρμόζει η κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας, συνθλίβοντας όλες τις εθνικές δομές, εξαφανίζοντας το κοινωνικό κράτος, εξαθλιώνοντας τα ελληνικά νοικοκυριά, εκποιώντας τη χώρα και δημιουργώντας ένα αυταρχικό και συντηρητικό κράτος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου ζητά από τους πολίτες να απαλλαγούν από τα «τρομοκρατικά διλήμματα, τις ψεύτικες υποσχέσεις και τους νέους εκβιασμούς» και να αγωνιστούν με τους λαούς της Ευρώπης «για να ανατραπεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική της Ε. Ε., που οδηγεί τη χώρα μας στην καταστροφή και την ευρωζώνη στη διάλυση».