Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας - Σαπών

Οκτώ τα θέματα της 
ημερήσιας διάταξης

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ




Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες την Πέμπτη 23-08-2012 και ώρα 20.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση ή μη της 4/2012 μελέτης «Εκσυγχρονισμός αντλιοστασίων Δ.Ε. Μαρώνειας» καθώς επίσης και την έγκριση ή μη της διενέργειας της εν λόγω προμήθειας.
2. Χορήγηση παραγωγικής άδειας σε ενδιαφερόμενους παραγωγούς.
3. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Μουσταφά Χασάν για τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 42/.2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών η οποία αφορούσε έγκριση ή μη συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς και κατάργησης δίκης μεταξύ του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και του κ. Μουσταφά Χασάν του Ισμαήλ για προσκυρούμενο τμήμα στην ιδιοκτησία του στην οδό Ηρας στις Σάπες, σύμφωνα με την αριθμ. 6/2010 πράξη τακτοποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου Σαπών της Δ/νσης Πολεοδομίας.
4. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της Χρυσαφίδου Πολυξένης για διαγραφή οφειλής λόγω της μη καλλιέργειας Δημοτικών αγρών.
5. Έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών και της Δ/νσης Δασών Ροδόπης για την μελέτη-κατασκευή του έργου «Εξωραϊσμός του χώρου αναψυχής στην θέση «ΔΕΝΔΡΑΚΙ» στις Σάπες.
6. Λήψη απόφασης για διενέργεια προμηθειών καυσίμων για τα έτη 2012-2013.
7. Λήψη απόφασης για την διενέργεια προμηθειών υδραυλικών υλικών για τα έτη 2012-2013.
8. Έγκριση μετάβασης αντιπροσωπείας του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών στο Δήμο NEDELINO Βουλγαρίας για συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών για την 7η ,8η, 9η Σεπτεμβρίου 2012.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

.