Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Θετικό δείγμα από τις «ρεζέρβες» με 3-1 κόντρα στους Νέους

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στα Πηγάδια το εσωτερικό φιλικό παιχνίδι των ομάδων της Skoda

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Θετικά μηνύματα ενόψει συνέχειας άφησαν οι παίκτες της SKODA Ξάνθης που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, καθώς επικράτησαν σε φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα με 3-1 της ομάδας Κ20.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, οι οποίοι έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής της φιλικής αναμέτρησης ήταν ο Ράνος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος άνοιξε το σκορ για την πρώτη ομάδα, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Τριάδη, ωστόσο, στο 30’ ο Παπαδημητρίου έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Τριάδης είχε δοκάρι, ενώ στο 36’ και πάλι ο Ράνος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης (2-1), ολοκληρώνοντας το προσωπικό του… σόου στο 56’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

SKODA Ξάνθη: Λοντίγκιν, Καζούμπας, Τορομανίδης, Αποστολάκης, Κριεζής, Γκατσολάρι, Κούτεβ, Ράνος, Αλτιπαρμανόφσκι, Τριάδης, Μαρίν.

SKODA Ξάνθη (Κ20): Ζλατίνης, Χελιδώνης, Πατσατζόγλου, Κολλαράς, Λάσπατζης, Ελληνίδης, Γούλας, Καρυπιάδης, Μπαρέττας, Νάκας, Παπαδημητρίου.

Επιστροφή για Κομεσίδη

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ακριτικού συλλόγου ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης με τον Δημήτρη Κομεσίδη να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.