Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Έφερε Κάστσελαν στην Κομοτηνή o Πανθρακικός


Mέσα σε απόλυτη μυστικότητα τις τελευταίες ώρες από την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός, ήρθε στην Θράκη ο 29χρονος μαυροβούνιος αριστερός χαφ

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Στην Κομοτηνή βρίσκεται μέσα σε απόλυτη μυστικότητα τις τελευταίες ώρες από την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός ο Μλάντεν Κάστσελαν.


Πρόκειται για τον εκλεκτό του Σάββα Παντελίδη ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Ηλία Μιχαλόπουλου και να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Σάκη Πρίττα και Μαχαμαντού Βαϊρουά.

Ο Καστσελάν πρόκειται για 29χρονο Μαυροβούνιο αριστερό χαφ που πέρσι είχε αγωνιστεί στην πολωνική Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ και στις αρχές του Αυγούστου είχε προταθεί και απασχολήσει και τον Άρη.

Ο Κάστσελαν ξεκίνησε την καριέρα του από την Μποκέλι, πήρε μεταγραφή στην Β΄ ομάδα της Μπορούσια Ντόρντμουντ, και ακολούθως αγωνίστηκε στις Καρλσρούη, ΟΦΚ Βελιγραδίου, Βόζντοβατς, Λοντζ, Καρπάτι και γιαγκελόνια Μπιάλιστον όπου δόθηκε δανεικός στις Λοντζ και Λουντογκόρετς.

Αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κάστσελαν από την ΠΑΕ Πανθρακικός είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθούνε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής οι μεταξύ τους συζητήσεις.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού εν τω μεταξύ θα έχει την ευκαιρία το απόγευμα (17:30) να δει τους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό παιχνίδι στην Δράμα με την Δόξα.

Μοναδικός απών για τον Παντελίδη θα είναι ο Λαδάκης που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις του σε αντίθεση με τους Μελίσση και Χρήστου που έχουνε επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσο για την κατάσταση του Δημοτικού Γηπέδου Κομοτηνής είναι πλήρη ετοιμότητα για να φιλοξενήσει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Παναθηναϊκό (15/09, 17:15).