Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Με Κάστσελαν στο «Καραϊσκάκης» ο Πανθρακικός

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Κομοτηνής τέθηκε στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Ο Μλάντεν Κάστσελαν κάλυψε το χαμένο... έδαφος της προετοιμασίας και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Σάββα Παντελίδη στο δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (23/09).


Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθρακικού, ο Μαυροβούνιος Μλάντεν Κάστσελαν, μπορεί να ήταν χωρίς ομάδα μέχρι τέλος Ιουνίου, ωστόσο η καλή κατάσταση στην οποία βρισκόταν και το πρόγραμμα που ακολούθησε, τον έθεσαν στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο κόουτς της ομάδας της Κομοτηνής τον είδε να ενσωματώνεται με το υπόλοιπο γκρουπ παικτών και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.

Πέρα από τους μακροχρόνια τραυματιές, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά δεν προπονείται λόγω ενός αιματώματος στο τετρακέφαλο, ωστόσο δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία. Τέλος, οι παίκτες του Πανθρακικού παρακολούθησαν τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Σάλκε για να πάρουν μία πρώτη... γεύση του προσεχούς αντιπάλου τους.