Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Πόσα λεφτά παίρνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από τον Πανθρακικό;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί το πραγματικό ποσό στο οποίο συμφώνησε ο χρυσός σκόρερ της ομάδα της Κομοτηνής στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα σας εκπλήξει

     ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ




Να αποδείξει την αξία του και πως ακόμα δεν είναι... τελειωμένος, θέλει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, με τον προπονητή του στον Πανθρακικό, Σάββα Παντελίδη, να τονίζει πως δεν παίζει για τα χρήματα, καθώς αμείβεται με 1500 ευρώ το μήνα!

Μόλις 1.500 ευρώ το μήνα λαμβάνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον Πανθρακικό, ποσό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν παίζει σε ομάδα της Super League. Κι' όμως, ο «Παπ» είχε μιλήσει με τον Σάββα Παντελίδη, εκείνος τον απέκτησε αφού τον πίστεψε και εκείνος τον δικαίωσε, καθώς σκόραρε ξανά μετά από περίπου τρία χρόνια και μάλιστα κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Όσο για τα λεφτά; Αυτό το... συμβολικό ποσό επιθυμούσε.

«Τα προσόντα του και η αξία του είναι αδιαμφισβήτητα. Όταν μίλησα μαζί του πήρα την απόφαση να εισηγηθώ στην ομάδα την απόκτησή του γιατί μπήκα στην ψυχολογία του. Καμιά φορά πρέπει να ακούς τους παίκτες και όχι να ακούν αυτοί αυτά που θέλεις εσύ. Είναι πολύ εγωιστής, με την καλή έννοια, ήθελε να αποδείξει κάποια πράγματα και το πρώτο που με ρώτησε είναι αν τον χρειάζομαι και αν τον πιστεύω για να βοηθήσει την προσπάθεια», είπε ο Παντελίδης στη «Goal» και πρόσθεσε:

«Το οικονομικό δεν τον ενδιέφερε καθόλου. Το άφησε τελευταίο και αυτό τα λέει όλα».