Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ποιος Θρακιώτης προσέφερε την άποζημίωσή του ως Δημοτικού Συμβούλου σε σχολείο;

Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά του, την οποία μάλιστα απέφυγε να διαφημίσει. Για αυτό και εμείς, έστω και με σχετική καθυστέρηση και καθ' υπόδειξιν αναγνώστριας που το είδε στο e-evros, την αναδεικνύουμε και τον διαφημίζουμε
    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ



Μπορεί να επικρατεί στον κόσμο μία απαξίωση απέναντι σε όσους ασχολούνται με το χώρο της πολιτικής, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν και άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και το αποδεικνύουν έμπρακτα και αθόρυβα.

Δημοτικός Σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Διδυμότειχοαποφάσισε να προσφέρει για καλό σκοπό τα χρήματα που λαμβάνει ως αποζημίωση για τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και Επιτροπών. Ο κ. Νέστωρας Κυρούδης, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, προσέφερε τα 2.200 ευρώ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου, όπου υπηρετεί και είναι μάλιστα διευθυντής, επιθυμώντας να εκσυγχρονιστεί η βιβλιοθήκη του σχολείου.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγο καιρό από τη δημοσιογράφο Μαρία Μανάκα, η οποία κάθε πρωί αναδεικνύει θέματα του βορείου Έβρου στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στο Maximum 93,6. Εμείς όμως την είδαμε στο e-evros.