Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Στην Θράκη για τρεις συναυλίες ο Βασίλης Λέκκας

Σήμερα στην Ξάνθη, 
αύριο στην Κομοτηνή, 
μεθαύριο στην 
Αλεξανδρούπολη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. παραμένει πάντα ανήσυχος... μας καλεί να μείνουμε ΟΡΘΙΟΙ...μας μεταφέρει την αισιοδοξία......επιμένει & θέλει να μας εμπνεύσει με τα τραγούδια των πιο σπουδαίων δημιουργών... Στην Ξάνθη το βράδυ της Δευτέρας με γενική είσοδο 10 ευρώ, στην Κομοτηνή το βράδυ της Τρίτης, στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη.


Πρωτοεμφανίστηκε στο μουσικό χώρο τραγουδώντας στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι "Η εποχή της Μελισσάνθης", ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες &μιας παγκόσμιας προσωπικότητας.
Η ελληνική του μουσική δεν χρειάστηκε μετάφραση σε κανένα μέρος του πλανήτη. «Ήσουν μια χώρα που την έκανα πατρίδα μου».

Τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο μεταφέρει σε όλο τον κόσμο με λυρικό και επαναστατικό τρόπο μέσα από την εκρηκτική του ερμηνεία.

«Νεότερο Ζορμπά» τον αποκάλεσε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Πάντα ΟΡΘΙΟΣ με στόχο την μετάδοση για τον οικουμενικό ρόλο του λόγου και της Ελληνικής μουσικής, όπως τον διδάχτηκε μέσα από της κορυφαίες συνεργασίες του με συνθέτες και ποιητές που πλάθουν την νεότερη μυθολογία του τόπου μας.
Όλα αυτά καθορίζουν τις επιλογές του και από πολύ νωρίς στο ξεκίνημα της πορείας του ο Βασίλης Λέκκας σηματοδοτείμε την παρουσία του ένα καλλιτεχνικό κάδρο άλλου ήθους και ύφους.

Συμμετέχει& εμφανίζεται συνεχώς στις μεγαλύτερεςμουσικές σκηνές,θέατρα και φεστιβάλ της Ελλάδας & επίσης σε κορυφαίες διεθνείς &παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως στο Διεθνές Φεστιβάλ Χάγης, στην Γαλλία, στην Αγγλία, στην Ρωσία, στην Ουκρανία, στην Κύπρο, στην Ιταλία, στην Γερμανία, στην Αυστραλία, στην Αμερική στον Καναδά κ.