Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

27χρονη Ρωσίδα δικηγόρος και μοντέλο στην Κομοτηνή


Κάνει διακοπές απολαμβάνοντας την θάλασα της Ροδόπης

Απολαύστε φωτογραφίες της. Αναστενάζουν οι παραλίες...




Η Άννα διεκδικεί μια θέση στο διαγωνισμό εταιρίας σαμπουάν που ψάχνει το πρόσωπο που θα την διαφημίζει αποκλειστικά στην Μόσχα

Επισκέφθηκε και την Θάσο όπου ήταν φίλους κι επέστρεψε για να συνεχίσει τις διακοπές της στις παραλίες της Ροδόπης

Από την παγωμένη Μόσχα όπου ζει ασχολούμενη κυρίως με φωτογραφήσεις, ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη νομική και κατοχύρωσε το επάγγελμα του δικηγόρου, η γλυκιά Άννα απολαμβάνει την ζέστη της Ελλάδας στις ελληνικές θάλασσες, ενώ λόγω της παρουσίας της μητέρας της στην Κομοτηνή, κινείται στις παραλίες της Ροδόπης και τα κοντινά νησιά.

Πρόσφατα γνώρισε την Θάσο κι ενθουσιάστηκε, ενώ με τα καλύτερα λόγια μιλά για το Φανάρι και τις θάλασσες που επισκέπτεται καθημερινά μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές και να ‘ρθει η ώρα της επιστροφής της. Όπως θα πει είναι η υπ’ αριθμόν μία υποψήφια για να αποτελέσει το μοντέλο επώνυμης εταιρίας σαμπουάν, που θα φωτογραφηθεί αποκλειστικά για την νέα καμπάνια που ξεκινά για τον χειμώνα.
Η Άννα έχει ένα πολύ πλούσιο book, με φωτογραφίες της σε επιδείξεις μόδας, σε νεανικά περιοδικά, σε κομμώσεις. Η ίδια με χαρά πήρε το dvd της Ροδόπης που είναι και στα ρωσικά, ενώ η επίσκεψή της στα γραφεία του «Χρόνου» ήταν ενημερωτική για την δουλειά και το έργο των δημοσιογράφων, αλλά και την έκδοση μιας ημερήσιας εφημερίδας.

Η Άννα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ή να πει κάτι, γιατί ζει απλές ιδιωτικές στιγμές. Μας αφιέρωσε όμως κάποιες από τις φωτογραφίες της

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/