Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Νέες συλλήψεις άλλοδαπών στον Έβρο


Τρεις διακινητές και πέντε λαθρομετανάστες πιάστηκαν σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις σε Κήπους και Μάκρη.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας...




ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ


Συνελήφθησαν την 22-08-2010 από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας ενός (1) λαθρομετανάστη, με Ι.Χ.Ε.αυτ/το.

Συγκεκριμένα, την 15.30΄ ώρα της 22-08-2010, ενήργησε είσοδο στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε.αυτ/το, ιδιοκτησίας Γερμανικής εταιρείας και σε γενόμενο έλεγχο, από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων, κατελήφθησαν ο οδηγός αυτού, αλλοδαπός υπήκοος και η συνοδηγός – συναυτουργός να μεταφέρουν, επιμελώς κρυμμένο στο χώρο των αποσκευών, έναν (1) λαθρομετανάστη.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε.αυτ/το.

Οι συλληφθέντες, 2 διακινητές και 1 λαθρομετανάστης, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. ΦΕΡΩΝ.



ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Συνελήφθησαν την

22-08-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης ένας (1) διακινητής, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας τεσσάρων (4) λαθρομεταναστών, με Ι.Χ.Ε.αυτ/το.

Συγκεκριμένα, την 23.30΄ ώρα της 22-08-2010, στον κόμβο Μάκρης Εγνατίας Οδού, σε γενόμενο έλεγχο, από Αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης, στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε.αυτ/το, κατελήφθη ο οδηγός αυτού, αλλοδαπός υπήκοος, να μεταφέρει τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι ανωτέρω λαθρομετανάστες βραδινές ώρες της 22-08-2010, με πλαστική βάρκα, εισήλθαν λάθρα στο Ελληνικό έδαφος από ανεξακρίβωτο σημείο της παρέβριας περιοχής και παρελήφθησαν από τον οδηγό- διακινητή, με τελικό προορισμό την Γαλλία.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε.αυτ/το.

Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 4 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. ΤΥΧΕΡΟΥ.