Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Καρτούν και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εναντίον... Απ. Φωτιάδη!

Δέκα μέρες μετά την επίθεση των ληστών στο σπίτι του, το θέμα εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα

Τις μάσκες ενός φημισμένου καρτούν και ενός πρώην προέδρου των ΗΠΑ φορούσαν οι ληστές. ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΕΣ...«Αρπαξα, χωρίς καν να σκεφτώ τις συνέπειες, την πρώτη καρέκλα που βρήκα μπροστά μου και την έφερα στο κεφάλι του...Νίξον που με απειλούσε εκείνη την ώρα με το πιστόλιο αλήτης!» περιγράφει ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας, κ. Απόστολος (Λάκης) Φωτιάδης, το τετ α τετ που είχε προ ημερών βραδιάτικα με δύο σλαβόφωνους ληστές στο σπίτι του, στην περιοχή «Στρατόπεδα» στον Εβρο.

«Νίξον» ονομάζει τον έναν ένοπλο ληστή, τον σκληρότερο, επειδή φορούσε μάσκα καρναβαλιού με το πρόσωπο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον και ήταν αυτός, όπως λέει, που του χάλασε την οικογενειακή γαλήνη.

Ο δεύτερος ληστής φορούσε και αυτός μάσκα, αλλά με τον Μπαγκς Μπάνι, και ήταν αυτός που άρπαξε τη σύζυγό του Ελένη, βοηθό στο δικηγορικό του γραφείο, και επιχείρησε να της περάσει πλαστικές χειροπέδες μιας χρήσεως, από αυτές που χρησιμοποιούν οι αμερικανοί ρέιντζερ όταν συλλαμβάνουν τους λαθρομετανάστες από το Μεξικό.Πηγή: http://www.tovima.gr/