Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στο Star το θέμα με την παγίδευση της... τουαλέτας

Το κανάλι πρόβαλε βίντεο - ρεπορτάζ για το περιστατικό της Ξάνθης με τον επιχειρηματία που βιντεοσκοπούσε την 19χρονη υπάλληλό του και όλα τα παρεπόμενα

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή οι πέντε συλληφθέντες


Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν οι τέσσερις συγγενείς μιας 19χρονης κοπέλας στην Ξάνθη στο γραφείο όπου εργαζόταν, επειδή ο εργοδότης της είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στην τουαλέτα.


Το μαύρο κουτί στην γωνία της τουαλέτας, αρχικά δεν είχε κινήσει την περιέργεια στην 19χρονη. Ωστόσο, όταν διαπίστωσε ότι μέσα σε αυτό υπάρχει μηχανή που κατέγραφε τις κινήσεις της, έγινε έξω φρενών και αμέσως, έτρεξε και το είπε στους συγγενείς της.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 20, 32, 42 και 45 χρόνων, πήγαν στο γραφείο και χωρίς να πουν πολλές κουβέντες, επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη και τον ξυλοκόπησαν. Και αφού έριξαν στον πρώην πλέον εργοδότη της 19χρονης της χρονιάς του, σειρά πήρε το γραφείο. Οι τέσσερις άνδρες, τα έκαναν γυαλιά-καρφιά και σταμάτησαν μόνο τη στιγμή που στο γραφείο μπήκαν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από γείτονες.

Και οι πέντε άνδρες, ο μεν εργοδότης για παραβίαση προσωπικής ζωής, οι δε συγγενείς της 19χρονης για πρόκληση σωματικών βλαβών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ξάνθης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σε ανακριτή.

 
Πηγή:  http://www.star.gr/