Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ο Πεταλωτής ματαίωσε το μπρίφινγκ

Για ποιο λόγο δεν εμφανίστηκε σήμερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κομοτηναίος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος;

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...



Δεν πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η καθιερωμένη καθημερινά ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή. Όπως είχαν ειδοποιηθεί έγκαιρα οι δημοσιογράφοι, η ενημέρωση δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, χωρίς να διευκρινίζονται λόγοι.

Από το ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για αυτό, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βασική αιτία για αυτήν την αναβολή ήταν ο χρόνος που ήθελε να κερδίσει το Μέγαρο Μαξίμου για την διαχείριση των δύο σημαντικών ζητημάτων που προέκυψαν το Σαββατοκύριακο.

Το πρώτο από αυτά είναι το ζήτημα της πρόσληψης του 25χρονου δικηγόρου που δεν έχει πάει ακόμα φαντάρος ως ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού, ένα θέμα που δείχνει να κλείνει με την ακύρωση της συγκεκριμένης πρόσληψης και την παραίτηση της νομικής συμβούλου του πρωθυπουργού Γλυκερίας Σιούτη.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τη συνέντευξη στην «Real News» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος όχι μόνο υποστήριξε ότι «δεν καπελώνεται» αλλά είπε και ότι δεν πρέπει να γίνει εξεταστική για την Οικονομία επειδή δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη καταθέσει τη σχετική πρόταση στη Βουλή.


Πηγή:   http://www.star.gr/