Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Οριστικά κατεβαίνει ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός στην Ξάνθη

Παρά τις φήμες και τα φλερτ με άλλες παρατάξεις.

Τι δηλώνει ο επικεφαλής του Χουσεϊν Μπαρντάκ, που όμως κάποιοι στην μειονότητα δεν τον θέλουν για επικεφαλής επειδή είναι... αγράμματος






«Ο κύβος ερρίφθη…. ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ τελικά κατεβαίνει ο Ανεξάρτητος Μειονοτικός συνδυασμός «ΙΣΟΤΗΤΑ για τον Δήμο Ξάνθης», παρά τα σενάρια που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, σύμφωνα με τα οποία εδώ και μήνες, «ο γνωστός Μπαντάκ Χουσεϊν παζάρευε και είχε κλείσει συμφωνία με τον «υπαρχηγό» Μανώλη Τσέπελη να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Λάκη Στυλιανίδη».


Η εμφάνιση άλλωστε του Δημάρχου Ξάνθης στο τζαμί των Κιμμερίων, είχε «τροφοδοτήσει» έντονα αυτές τις φήμες από τον περασμένο Μάϊο, αφού δημόσια ο Μπαντάκ Χουσεϊν εμφανίζονταν φανατικός υποστηριχτής του Τσέπελη ενώ ως λέγεται, «παζάρευε» για τον ίδιο ή τον γιο του, μια θέση Αντιδημάρχου Ξάνθης και ήταν αυτοί που στην ουσία «έπεισαν» τον

Η όλη κατάσταση λοιπόν που δημιουργήθηκε, είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλωθεί ένα κλίμα δυσφορίας κατά του Μπαντάκ Χουσεϊν από τους επιστήμονες της Μειονότητας, αφού «και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ.ΤΣΕΤΙΝ «πίεζε» για συνεργασία των μειονοτικών, στον Δήμο Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης και στον Δήμο Βιστωνίδας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ (Βασίλης Τσολακίδης).

Ωστόσο χθες με δηλώσεις του ο ίδιος ο Μπαντάκ Χουσεϊν μετά τις αιχμές που άφησαν εναντίον του οι επιστήμονες και οι μειονοτικοί που αντιδρούν στις μεθοδεύσεις του, αναδιπλώθηκε λέγοντας με νόημα:

«Με κατηγορούν ορισμένοι ως αγράμματο, τσομπάνο κλπ Τσομπάνο και αγράμματο μπορεί να με θεωρούν αλλά εγώ διευθύνω και τη πιο μεγάλη επιχείρηση και δίνω δουλειά σε τόσο κόσμο…»(Σ.Σ. Εννοεί την εταιρεία ISTIK BAL).

Αν κρίνει η μειονότητα ότι κάποιος άλλος θα φέρει περισσότερους ψήφους στον συνδυασμό ή έχει μεγαλύτερη απήχηση στο κόσμο, ευχαρίστως του παραχωρώ τη θέση μου και κατεβαίνω απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον μειονοτικό συνδυασμό. Δεν φοβάμαι κανέναν, εγώ είμαι καθαρός…»
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/