Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Που είναι το www.thrakisport.gr ;

Εδώ και μερικές μέρες έχει χαθεί από τον αέρα του ίντερνετ.

Είναι από το καλύτερο αθλητικό site της Θράκης. Τεχνικό πρόβλημα ή τέλος εποχής;



ΔΕΝ υπάρχει στον διαδικτυακό αέρα εδώ και μερικές μέρες στο http://www.thrakisport.gr/ που αποτελεί ίσως το πληρέστερο και πιο άρτιο αθλητικό site για την Θράκη, με πλήρη κάλυψη και από τους τρεις νομούς αλλά και πολλές αποκλειστικότητες. Άλλωστε και εμείς πολλές φορές δανειζόμασταν θέματά του και τα αναδημοσιεύαμε.

Το site έχει χαθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου και ακόμα δεν έχει επανέλθει. Κάποια στιγμή που το ξαναείδαμε στις οθόνες μας το απόγευμα της Τρίτης, είχε επικαιρότητα της περασμένης εβδομάδας, αλλά πλέον έχει χαθεί και πάλι. Και αυτή η απουσία γίνεται ιδιαιτέρως αισθητή δεδομένης της επικαιρότητας στα σπορ της Θράκης τις τελευταίες μέρες, όπως με την άλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης.

Ελπίζουμε να είναι κάτι παροδικό και όχι να σημαίνει το τέλος για μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια. Γιατί αν είναι κάτι μόνιμο, ομολογούμε ότι θα δημιουργηθεί μεγάλο κενό στην αθλητική δημοσιογραφία της Θράκης. Θα είναι ΚΡΙΜΑ και εμάς ειδικά, που αποτελούσε βασική πηγή άντλησης αθλητικών θεμάτων, μας λείψει...