Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Με μεταδημοτεύσεις κατάφερε να φτιάξει ψηφοδέλτιο τη Σιμπέλ


Σε χρόνο εξπρές έγιναν και οι 35 για να μπορέσει να έχει υποψηφίους συμβούλους ο μειονοτικός συνδυασμός στο Δήμο Κομοτηνής

                ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Την αναγκαιότητα να εγγραφούν στον δήμο Κομοτηνής για να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του κορμού του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την ισότητα» στον οποίο ηγείται η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου είχαν χθες οι 35 μουσουλμάνοι σύμβουλοι προερχόμενοι από τον Σώστη και την Μαρώνεια που έσπευσαν με τα σχετικά δικαιολογητικά στην υπηρεσία δημοτολογίων.

Στο γραφείο του Γιάννη Κατσαμακίδη αρμοδίου προϊσταμένου συνωστίσθηκαν οι αιτήσεις, αλλά η υποψήφια ήθελε να ολοκληρωθούν μέσα σε ελάχιστο χρόνο αφού πρακτικά η διαδικασία ήθελε μία ώρα στην οποία κι εξυπηρετήθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Μουσταφάογλου τηλεφώνησε για πρώτη φορά στον δήμαρχο κ. Κοτσάκη και του ζήτησε να παρέμβει ώστε να γίνουν γρήγορα οι σχετικές διαδικασίες προκειμένου να προλάβει την σημερινή μέρα για την ολοκλήρωση του συνδυασμού, αφού απεργούν από αύριο οι δημοτικοί υπάλληλοι και θα υπήρχε πρόβλημα. Δεν γνωρίζουμε προς τι όλες αυτές οι μεταδημοτεύσεις αλλά η κοινή λογική αναφέρει ότι έρχονται να συμπληρώσουν θέσεις του κορμού του ψηφοδελτίου της που δεν ήταν καλυμμένες. Πάντως τα προγνωστικά για τις εκλογές και τα ποσοστά που θα πάρει σε αυτό το πρώτο βήμα - εγχείρημα για την διεκδίκηση του δήμου Κομοτηνή άρχισαν να ακούγονται κι έχει ενδιαφέρον να καταγραφούν για να δούμε ποιοι είναι οι πραγματιστές και ποιοι οι αιθεροβάμονες.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/