Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Στην Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα βρίσκεται ο Πανθρακικός


Τα τελευταία νέα της ομάδας της Κομοτηνής πριν την αναμέτρηση

Ποιες οι απουσίες και ποια τα μέλη της αποστολής για τα Δωδεκάνησα;



Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου ο Πανθρακικός, από την Κομοτηνή για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και από εκεί για τη Ρόδο όπου θα προσπαθήσει να αποσπάσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από την Κομοτηνή (έχουν προηγηθεί δύο ήττες σε αντίστοιχα παιχνίδια σε Γιάννενα και Καρδίτσα).

Το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση στη Ρόδο σε αθλητικές εγκαταστάσεις που βρισκόταν κοντά στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή, καθώς έπρεπε να αναχωρήσει το πρωί για το ΅Σμαραγδένιο νησί΅.

Στην αποστολή δεν συμπεριελήφθη ο Γιάννης Κανωτίδης που τις τελευταίες μέρες αισθανόταν ενοχλήσεις στον προσαγωγό με αποτέλεσμα ο Κώστας Βασιλακάκης να μην το συμπεριλάβει στα πλάνα του για την σημερινή σημαντική αναμέτρηση. Επίσης εκτός έμεινε και ο Βαγγελόπουλος, ο οποίος είναι έτοιμος ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια.


Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Ανδριόλας, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ, Λόπες, Μαρσέλο, Σουλτανίδης, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Μπαρμπούδης, Ζησόπουλος, Ιασωνίδης, Παπουλής, Καζάκης, Νατσούρας και Μπουντούρης. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Κουτσόπουλος, Τζιωρτζόπουλος, Περπερίδης, Ιασωνίδης, Ζησόπουλος, Λόπες ,Μαρσελάο , Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ, Μποντούρης, Σουλτανίδης

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι Παναγιώτης Ντάλας και Στυλιανός Τσολάκης, επίσης Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Δούρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κορίνθου.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/