Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ποιος Θρακιώτης βουλευτής ήπιε το καφεδάκι του με τον Σταύρο Ψυχάρη;

Συναντήθηκε μαζί του την περασμένη εβδομάδα με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, λίγο πριν ανέβει στην Θράκη
Εθεάθησαν σε κεντρικό καφέ του Κολωνακίου. Στην παρέα κορυφαίος Υπουργός και διευθυντής εφημερίδας
                                 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Αυτός που ήπιε καφέ με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ την προπερασμένη Παρασκευή είναι ο Γιώργος Πεταλωτής. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε το http://www.flitzani.gr/  στις αρχές της εβδομάδας. Μάλιστα, συσχετίζει τη συνάντηση με τις επιθέσεις που δέχεται ο Πεταλωτής από το "Θέμα", και που συνεχίζονται και σήμερα. Στην παρέα ήταν ακόμα ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και ο διευθυντής του "Βήματος" Χρήστος Μεμής. Αντιγράφω:


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ξέρουν οι πολλοί είναι ότι ο Γιώργος Πεταλωτής το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, πριν το μπρίφινγκ και φυσικά πολύ πριν πετάξει από την Αθήνα για την Θράκη, έπινε το καφεδάκι του σε καφέ του Κολωνακίου με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη. Δεν ήταν μόνος του. Μαζί του ήταν και ο Γιάννης Ραγκούσης, προϊστάμενός πλέον του κομοτηναίου υπουργός Εσωτερικών, αλλά και ο διευθυντής του «Βήματος» Χρήστος Μεμής. Δεν ξέρω τι συζήτησαν, ωστόσο όσοι γνωρίζουν όσα σημαντικά συμβαίνουν στο πιο ισχυρό μιντιακό συγκρότημα της χώρας, όπου απολύονται κατά δεκάδες κάθε εβδομάδα οι εργαζόμενοι και απειλήθηκε ακόμα και η αναστολή της κυκλοφορίας του καθημερινού «Βήματος», φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνονται ότι αντικείμενο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τις εξελίξεις στον χώρο του Τύπου.



ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ εκνευρίζουν όσους δεν ανήκουν στον χώρο των λεγόμενων «παραδοσιακών» συγκροτημάτων του Τύπου, όπως για παράδειγμα ο Θέμος Αναστασιάδης από το «Πρώτο Θέμα». Ίσως για αυτό η εφημερίδα του, που ωστόσο αποτελεί σημείο αναφοράς, έσπευσε προχθές να φιλοξενήσει το πιο σκληρό ίσως ολοσέλιδο σε βάρος του Πεταλωτή το τελευταίο διάστημα. Αφορούσε σύμβαση για τις απομαγνητοφωνήσεις του πρωθυπουργού, οι οποίες με υπογραφή G-Pet ανατέθηκαν σε ιδιώτη έναντι τιμήματος 45.000 ευρώ ετησίως, αν και την ίδια ώρα (υποτίθεται ότι) για αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Ήταν το τρίτο χτύπημα στον Πεταλωτή τον τελευταίο μήνα από το «Θέμα», αλλά το πιο σκληρό και ευθύ.

Και που να ήξερε τότε το flitzani τι θα επακολουθούσε, με το σημερινό πρωτοσέλιδο χτύπημα.