Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Σε δυο ώρες το Λάρισα - Ξάνθη. Η πιθανή ενδεκάδα


Αντίστροφη μέτρηση για το κρίσιμο ματς της Skoda στην Θεσσαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΘΑΝΟ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΣΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ



Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία της Ξάνθης εν όψει του σημερινού αγώνα με την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Πριν από την προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος ρώτησε τους παίκτες του αν είναι καλά και αν αισθάνονται έτοιμοι για το κομβικό, όπως εξελίσσεται η κατάσταση, σημερινό παιχνίδι. Αμέσως μετά ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα και στο εκπαιδευτικό διπλό έδειξε την ενδεκάδα που βλέπετε στο πινακάκι, η οποία έχει ουσιαστικά μια αλλαγή σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι στον Ατρόμητο, την είσοδο του Ελινγκτον στο αρχικό σχήμα, κάτι που μεταθέτει τον Ποι στα αριστερά και αφήνει εκτός τον Μαρσελινιο που δεν τα πήγε και πολύ καλά στα δυο προηγούμενα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο. Εξάλλου χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου θα έμενε η ομάδα οι παίκτες θα έβλεπαν σε βίντεο το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΛ και θα έπαιρναν τις τελευταίες οδηγίες.


Παίκτες

Αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια φένεται να είναι οι παίκτες της ομάδας. Μάλιστα στις μεταξύ τους συζητήσεις αναγνωρίζουν τις ευθύνες που έχουν και θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση όσο είναι νωρίς. Άλλωστε ο Χρήστος Πανοπουλος τους μίλησε σε σκληρή γλώσσα και ξέρουν ότι δεν αστιευεται. Το σίγουρο είναι ότι η πορεία της ομάδος από εδώ και πέρα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αν κάποια πράγματα δεν αλλάξουν κανείς δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος.

Στην 19/μελή αποστολή δεν συμμετέχουν τα ονόματα των τραυματιών Ζντένο Στρμπα, Τζορτζ Μπόατεγκ, Κριστιάν Μπεκαμέγκα, Πέτρου Μάνταλου, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

Εκτός αποστολής επίσης και οι Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βρονταράς, Παύλος Καθάριος, Νίκος Τσουμάνης, Μιχάλης Ζαρόπουλος. Οι τρεις τελευταίοι θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων

Αποστολη: Αντεφέμι, Μπούγκα, Έλινγκντον, Γκσμπούρνιγκ, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Γκλέισον, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλας, Βασιλακάκης, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σταθάκης, Φλίσκας, Σουανης, Κωστουλας, Τζαγκι

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/