Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Αγρια κόντρα Πούλιου - Ματθίλδης Μαγγίρα με φόντο τις εκλογές

Ματθίλδη: "Αν ψηφίσουνε τον Πούλιο, θα πάρουνε τον (μ)πουλ(ι)ο"...
Πούλιος: "Συγχαρητήρια για την ποιότητα του χιούμορ σας. Είστε αλλαζών..."
          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Την αντίδραση του συνδυασμού του Χ. Πούλιου προκάλεσε δήλωση που φέρεται να έχει κάνει η υποψήφια με το Μ. Στυλιανίδη, Ματθίλδη Μαγγίρα σε τοπικό έντυπο και στην οποία αναφέρεται με υποτιμητικό τρόπο στον επικεφαλής της Παράταξης Πολίτες για την Αλλαγή. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου ζητά από τη γνωστή ηθοποιό να είναι πιο προσεκτική στις εκφράσεις της, τις οποίες αποδίδει στο ¨αθηναϊκό” lifestyle, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι η υποψήφια σύμβουλος με την παράταξη της απερχόμενης δημοτικής αρχής, δεν διαμένει στην Ξάνθη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Χρήστου Πούλιου, και η δήλωση που φέρεται να έχει κάνει η Ματθίλδη Μαγγίρα.


“H παράταξη «Πολίτες για την Αλλαγή» και ο επικεφαλής της κ. Χρίστος Πούλιος αισθάνονται την ανάγκη να «ευχαριστήσουν» προσωπικά την υποψήφια του συνδυασμού «Ξάνθη - Σταυρούπολη Πρότυπο Δημιουργίας» κ. Ματθίλδη Μαγγίρα, διότι όπως αναγράφηκε σε τοπική εφημερίδα φέρεται να έχει δηλώσει:


«Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει… Αν οι Ξανθιώτες πιστεύουν ότι αυτό που τους αξίζει είναι ο κύριος Πούλιος, ας πάρουνε τον…(μ)ΠΟΥΛ(ι)Ο τους!»


Εάν πράγματι η κ. Μαγγίρα έχει κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση, τότε τη…. «συγχαίρουμε» τόσο για την ποιότητα του χιούμορ που διαθέτει, όσο και για την ηθική διάσταση του περιεχομένου της δήλωσής της. Σε κάθε όμως περίπτωση θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μας, να ιδιαίτερα προσεκτική όταν απευθύνεται γενικότερα στους Ξανθιώτες με αυτές τις εκφράσεις, διότι μάλλον πολλοί από εμάς, που προσβληθήκαμε από τη συγκεκριμένη δήλωση, αδυνατούμε να κατανοήσουμε την «αισθητική», την «χαλαρότητα» και την «άνεση» του χιούμορ που διαθέτει το «Life style» της «κοσμοπολίτικης» Αθήνας.

Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοέμβρη θα αποτελέσει, πέραν των άλλων, και ένα καλό «μάθημα» δεοντολογίας για αλαζονικές συμπεριφορές, όπως αυτή της κ. Μαγγίρα.”