Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ντοκουμέντο: Υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου έτοιμοι να φιληθούν στο... στόμα

ΑΥΤΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ...



Επάνω στη Φελίνα Καζάκου έπεσαν ο Σταμάτης Μαρούδας και οι συνεργάτες του το απόγευμα της Παρασκευής κατά τη διάρκεια επισκέψεων σε οικισμούς της περιοχής.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής και η σημερινή πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ήρθαν τετ-α-τετ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοσμίου όπου ο πρώτος και οι συνεργάτες του μετέβησαν για ενημερωτική επίσκεψη και η δεύτερη ήταν ήδη εκεί για εορταστική εκδήλωση που θα γινόταν αργότερα το βράδυ.

Μόλις ο ένας αντίκρισε τον άλλον έσπευσαν να χαιρετηθούν με θέρμη αφού παρ΄ όλες τις πολιτικές διαφωνίες τους, είναι δύο συμπολίτες ξεχωρίζουν για το στυλ και την προσωπικότητά τους. Μάλιστα η ίδια η Φελίνα ήταν πρώτη πλησίασε τον Σταμάτη Μαρούδα, λέγοντας πως αυτό επιβάλει το “σύγχρονο life style της πολιτικής”!

“Πολιτικώς αντίθετοι μα η αγάπη – αγάπη” που λέει και το γνωστό τραγούδι λοιπόν και οι δύο υποψήφιοι συνέχισαν τις δραστηριότητες τους κανονικά για το υπόλοιπο βράδυ, χωρίς αυτή η …απρόσμενη συνάντηση να τους βγάλει εκτός προγράμματος.


Πηγή:  http://www.rodopinews.gr/