Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στην Κομοτηνή βρέθηκε χθες incognito ο Ηλίας Μαμαλάκης

Έκανε βόλτες στην αγορά της πόλης με φιλικό του ζευγάρι

Απαρηγόρητος ακόμη ο γνωστός σεφ από τον χαμό της αγαπημένης του συντρόφου του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η πιο γλυκιά φυσιογνωμία της τηλεοπτικής εποχής μας, ο Ηλίας Μαμαλάκης, αυτή την περίοδο περνάει την πιο δύσκολη φάση της ζωής του. Μετά τον χαμό της αγαπημένης συζύγου του Στέλλας, νοιώθει απέραντη μοναξιά, απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα, με μια εξαίρεση την εμφάνισή του στο σόου «Top chef”, και προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλειά της.

Τον συναντήσαμε στην Κομοτηνή χθες να κάνει βόλτες στα στενά της πόλης με φιλικό του ζευγάρι. Ταξιδεύει να ξεχάσει και να γεμίσει το μυαλό του όμορφες εικόνες τις οποίες έβλεπε με την Στέλλα όταν ήρθαν μαζί για τα γυρίσματα της εκπομπής «Μπουκιά και Συχώριο». Φανερά αδυνατισμένος και καταβλημένος με το γνωστό του καβουράκι στο κεφάλι και το μαντίλι στο λαιμό, πάντα κουβαλάει ένα μπαστούνι ως αξεσουάρ αλλά και ως ενίσχυση στο περπάτημά του..

Μπήκε σε μαγαζιά, πήρε φρεσκοκομμένο καφέ, αρωματικά φυτά και φυσικά τα παραδοσιακό σουτζουκ λουκούμ και στραγάλια.

Χαιρέτησε όσους τον αναγνώρισαν και μας ζήτησε ευγενικά να μην βγάλουμε φωτογραφίες, ούτε να του πάρουμε δηλώσεις ή κάποια συνέντευξη γιατί η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καλή και θέλει χρόνο για να συνέλθει.

«Μια άλλη φορά, αν είμαστε γεροί» μας είπε και απομακρύνθηκε στον πεζόδρομο της Ερμού και χάθηκε στα μαγαζιά της πόλης. Σεβαστή η επιθυμία ενός τηλεοπτικού αγαπημένου προσώπου που οφείλει να έχει προσωπικές στιγμές κι όχι να τον κυνηγούν όλοι. Το σίγουρο είναι ότι η Ηλίας Μαμαλάκης που γνώρισε και παρουσίασε την Κομοτηνή στα εξαιρετικά αφιερώματα που έγιναν με παρότρυνση της Περιφέρειας την κουβαλά μέσα του σαν μια πόλη των γεύσεων των χρωμάτων και των αρωμάτων. Κι αυτό μας αρκεί.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/