Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ποιούς σφυρίζουν οι θρακιώτες διαιτητές;



ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


O Ανδρέας Παππάς του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση της Skoda Ξάνθη στην Λάρισα, το απόγευμα του Σαββάτου, για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Παππάς θα έχει ως βοηθούς τον Πέτρο Τρύφωνος (Δράμας) και τον Δημήτρη Γούκο (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς) και παρατηρητής ο Γιώργος Δούρος (Κορίνθου).



Ο κομοτηναίος Δημήτρης Μπιτσίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης, ο οποίος μεσοβδόμαδα ταλαιπωρήθηκε καθώς είχε οριστεί βοηθός στον αναβληθέντα αγώνα κυπέλλου Ηλιούπολη - Ολυμπιακός, θα βρίσκεται την ίδια ώρα (5.15μμ Σαββάτου) στην Θεσσαλονίκη ως πρώτος βοηθός του Σταθόπουλου στην αναμέτρηση Αρης - Ατρόμητος. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο Τάσος Κάκος.



Για την Football League, την αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πανθρακικό θα διευθύνει ο Αγγελος Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Εμμανουήλ Γιαννουγλίδης και Κωνσταντίνος Κοσμάς, επίσης Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος του Συνδέσμου Φθιώτιδας και βοηθός ο Νίκος Σπυράκης του Συνδέσμου Λακωνίας.





Για την ίδια κατηγορία, τον αγώνα Πιερικός - Καλλιθέα ορίστηκε να σφυρίξει ο κομοτηναίος Χρηστος Γκρανας. Από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θράκης θα προέρχεται και ο πρώτος βοηθός του, που θα είναι ο Μιχάλης Χαρίτσης ενώ δεύτερος βοηθός θα είναι ο Ιωάννης Βάντσης από την Δράμα. Τέταρτος ορίστηκε ο επίσης δραμινός Γιώργος Κύζας και παρατηρητής ο Ιωάννης Τζίκας του Συνδέσμου Μακεδονίας.



Τέλος, πολλαπλή θρακιώτικη παρουσία θα έχουμε και σε αγώνες της Football League 2, δηλαδή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Την Κυριακή στην αναμέτρηση Αναγέννηση Επανωμής - Τύρναβος ορίστηκε διαιτητής ο Γιώργος Καμαράκης του Συνδέσμου Ξάνθης, που θα έχει ως βοηθούς τον Αϊχάν Χουσκογλου από την Σύνδεσμο Θράκης και Χρήστο Τοπουσδώνη από την Πέλλα. Από την Πέλλα προέρχεται και ο Χαράλαμπος Σελεμίδης που θα είναι τέταρτος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Πασχάλης Στεφάνου του Συνδέσμου Σερρών.



Όσο για τον αγώνα Εορδαϊκού - Νίκης Βόλου που θα γίνει την Δευτέρα στην Πτολεμαΐδα; Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κυριαζίδης του Συνδέσμου Έβρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εβρίτες θα είναι και οι δύο βοηθοί του, ο Σταύρος Λιώλιας και ο Βασίλης Βασιλειάδης. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ανδρέας Καραλιόλιος των Γρεβενών και παρατηρητής ο Μιλτιάδης Βλάχος του Συνδέσμου Μακεδονίας.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/