Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Τα μαύρα χάλια της Ξάνθης και τι μέλλει γενέσθαι...

Τελευταία πλέον στη βαθμολογία η ομάδα της Θράκης μετά τις νίκες του Πανσερραϊκού επί της Καβάλας και του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΈΝΑ ΆΡΘΡΟ-ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗ SKODA


Κάθε αγωνιστικη ελπιζουμε να δούμε την ομάδα να δείχνει ένα αλλο πρόσωπο από αυτό που κουβαλούσε από την προηγούμενη σεζόν. Εμείς εδω πριν από λιγο καιρό ζητούσαμε υπομονή γιατί ειχαμε βγει από ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αναρωτιομαστε, αλήθεια, ποιό θα είναι το εύκολο ή το βατο για την ομάδα. Αναρωτιομαστε, αλήθεια, αν αυτή η ομάδα είναι χειρότερη από την περσινή γιατι καλυτερη δεν μοιάζει να είναι αυτή την στιγμή. Δειχνει άρρωστη βαριά, δείχνει να μην πιστεύει στον εαυτό της. Δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο ούτε για τον εαυτό της. Έχει καταντήσει, γιατί περί κατάντιας πρόκειται, η χαρά του αντιπάλου. Όσα γκολ έβαλε η Λάρισα στην Ξάνθη τα είχε βάλει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και παραλίγο να σπάσει και το συγκεκριμένο στατιστικό.

Πριν το παιχνίδι το ρεπορτάζ έλεγε ότι οι παίκτες έδειχναν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, το είδαμε...

Κάποτε, πριν από αρκετά χρόνια, ο Χρήστος Πανόπουλος για να ξεφορτωθεί αρκετους παίκτες από το ρόαστερ είχε "εφεύρει" έναν ήπιο τρόπο, τα γνωστά "τιμης ένεκεν" που αφορούσαν λύσεις συμβολαίων. Καλό θα είναι να αρχίσει να τα συντάσσει εκ νέου για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εδω δεν μιλάμε απλά για μία ήττα αλλά για παράδοση άνευ όρων. Αυτή η εικόνα δεν αντέχεται. Κανένας υγειής φίλαθλος, όσο καλοπιστος και αν ειναι, δεν μπορεί να δεχτεί να βλέπει την ομάδα του να διασύρεται.

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή στα Πηγάδια, ακόμη και αν το κερδίσουμε δεν μας κρατά στην κατηγορία. Είναι διαφορετικό από πέρισυ... Βαρεθήκαμε να γράφουμε για πάθος, για πίστη, και διάθεση στα παιχνίδια μας. Στο κάτω κάτω ας τα πουν μήπως και τα καταλάβουν καλά αυτοι που έχουν τις τύχες της ομάδας.


Προπονητής

Όσο έφταιγε ο Κεχαγιάς άλλο τόσο φταίει και ο Παράσχος. Η ενίσχυση της ομάδος στην συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων στο Πρωτάθλημα δεν γίνεται από προπονητές αλλά από άλλους. Ο προπονητής πρέπει να δουλέψει με αυτούς που του φέρανε. Νομίζω ότι σε κάτι που θα πρέπει να συμφωνούμε όλοι είναι ότι στην ομάδα μας αν μη τι άλλο χρειάζονται παίκτες.


Πανόπουλος

Αν ισχύει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, παρά ένα πολύ περιορισμένο μπάτζετ, παράδειγμα για μία περίπτωση μέτρια και αυτή, τότε μάλλον την έχουμε δύσκολα.

 
Πηγή:   http://xanthireds.blogspot.com/