Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Στην Αράχοβα διανυχτερεύει από απόψε ο Πανθρακικός

Εκτός αποστολής έμειναν οι Περπερίδης - Παπουλής

Ποιοι μετέχουν στην αποστολή ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό;




Στην Αράχοβα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 8η αγωνιστική της Football League.

Μάλιστα θα πραγματοποιηθεί και προπόνηση στο γήπεδο της περιοχής την Κυριακή το απόγευμα κάτι που είχε γίνει και στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου. Βέβαια όλοι στην ομάδα του Πανθρακικού επιθυμούν το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό και να μην συνδυαστεί με ακόμη μια εκτός έδρας ήττα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φώτης Παπουλής και Μπάμπης Περπερίδης που ταλαιπωρούταν όλη την εβδομάδα από τραυματισμό (μάλιστα δεν είχαν αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος) όπως και ο Κώστας Ιασωνίδης που έχει χτυπήσει στο γόνατο και θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στις 12:00. Παράλληλα θα παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από παιχνίδια του Λεβαδειακού όπου και θα τους επισημανθούν τα θετικά και αρνητικά στοιχεία του αντιπάλου. Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 16:00.

Για τον 4ο εκτός έδρας αγώνα η τεχνική ηγεσία είχε επιλέξει 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για Λειβαδιά όπου και θα παραμείνουν μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Πέραν των προαναφερθέντων, ο Κώστας Ιασωνίδης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα απουσιάσει από την συγκεκριμένη συνάντηση ακολουθώντας θεραπεία όπως και ο Γάλλος μέσος Ρομπέρ που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Σταύρος Βαγγελόπουλος που ταλαιπωρήθηκε τους τελευταίους 2 μήνες αλλά βρίσκεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Μαρσέλο, Ανδριόλας, Αρσενίεβιτς, Μπαρμπούδης, Μποντούρης, Λόπες, Κανωτίδης, Καζάκης, Κουτσόπουλος, Νατσούρας, Πάγκαλος, Πιθαρούλης, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Βαγγελόπουλος και Ζησόπουλος.