Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία στην Θράκη για τον Αλέξη Τσίπρα αύριο Παρασκευή

Θα περιοδεύσει διαδοχικά σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη πριν πάει στην Καβάλα για ομιλία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ


Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου τη Θράκη αλλά και την Καβάλα όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.


Στην Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας θα φτάσει το πρωί και στις 9:30 και θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας για την Περιφέρεια ΑΜΘ», όπου θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Στη συνέχεια, θα περιοδεύσει στην αγορά της Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου, Ι. Καβύρη και Λεωφ. Δημοκρατίας) και θα συνομιλήσει με κόσμο και επαγγελματίες. Στις 10:30 είναι προγραμματισμένη επίσκεψή του στο ΙΚΑ Αλεξ/πολης.


Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή όπου θα έχει συνάντηση με τους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΣΥΝ, ενώ θα περιοδεύσει και την αγορά της πόλης.

Το πρόγραμμα του στην Κομοτηνή έχει ως εξής:

12:00 - 13:00 Επίσκεψη στην αγορά της Κομοτηνής

13:15 Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»


Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ξάνθη για αντίστοιχες συναντήσεις, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία προς οπαδούς του κόμματός του στην Καβάλα - που αποτελεί και τόπο καταγωγής από την πλευρά της μητέρας του.