Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Στην Αλεξανδρούπολη ο Ολυμπιακός για τον αγώνα της Παρασκευής

Για το καλύτερο θα αγωνιστεί ο Εθνικός στον πρώτο αγώνα μπροστά στο κοινό του

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΡΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Με τον Ντάρκο Τέσιτς στη σύνθεσή του, που επιτέλους κατέφθασε στην Αλεξανδρούπολη αφού λύθηκε το πρόβλημα με τη βίζα, και έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου του, ο Εθνικός θα παραταχθεί αύριο το βράδυ στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης στοχεύοντας στην έκπληξη κόντρα απέναντι στον Ολυμπιακό. Σε μια ασυνήθιστη μέρα και ώρα , λόγω της τηλεοπτικής κάλυψης από τη Νova, ο Εθνικός στην επανεμφάνισή του στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ μπροστά στο κοινό του, θέλει να πραγματοποιήσει καταρχήν μια καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ότι ήθελε προκύψει. Ο Γιάννης Ανδρεάδης και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο αλλά το νεανικό συγκρότημα των Εβριτών, θα επιδιώξει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο, το οποίο θα αφήσει υποσχέσεις για το μέλλον.

«Κλειδί» για την παρουσία του στο παιχνίδι θα είναι η υποδοχή, που αποτελεί το αδύνατο σημείο της ομάδας αν κρατηθεί σε καλά επίπεδα, τότε μπορεί να γίνει ένας ενδιαφέρον αγώνας. Το σίγουρο είναι ότι ο φίλαθλος κόσμος της πόλης αναμένεται - και πρέπει - να γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου και να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα βοηθώντας τους παίκτες του Εθνικού.


Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Οι Ράπτης, Γεωργουλέας ορίστηκαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΕΑ Πάτρας την προσεχή Παρασκευή στην Γλυφάδα για τη 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών, ενώ Καραμπαλάσης, Μπατιανίδης θα σφυρίξουν το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής:


Α1 ΑΝΔΡΩΝ (2η αγωνιστική)


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (29/10):

Γλυφάδα 18.30 (Novasports): Παναθηναϊκός - ΕΑ Πατρών Λουξ (Ράπτης, Γεωργουλέας), ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές

Aλεξανδρούπολη 21.00 (Novasports): Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός (Καραμπαλάσης, Μπαντιανίδης)


ΣΑΒΒΑΤΟ (30/10):

Πυλαία «Παλατάκι» 19.00: ΠΑΟΚ - Απόλλων Καλαμαριάς (Αμασιάδης, Γεωργιάδης)

Πανελληνίου, 19.00: Πανελλήνιος ΓΣ - Αρης Μαρμούρης ΑΕ (Γεροθόδωρος, Μουλά)

Μίκρας, 19.00: Ηρακλής - ΑΟ Κηφισιάς (Μιχελινάκης, Δεληκωστίδης), ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές


ΚΥΡΙΑΚΗ (31/10):

Χαλκιοπούλειο, 19.00 (Star Κ.Ε.), Λαμία - Επίκουρος ISS (Βουδούρης, Βαρθαλίτης)



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/