Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Συμφώνησε! Ανακοινώνεται την Παρασκευή ο Φερέρα στον Πανθρακικό

Bρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Κομοτηνής και παρακολούθησε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ

Προανήγγειλε την έλευσή του ο Στοΐνοβιτς. Τι είπε;


Ο Βέλγος τεχνικός έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους των "πρασίνων" και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα την Παρασκευή.

Μάλιστα ο Εμίλιο Φερέρα, αναμένεται να είναι στον πάγκο του Πανθρακικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, την Δευτέρα που έρχεται.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Βέλγου προπονητή, αφού είχε προηγηθεί μια επιτυχημένη σεζόν (2008-2009) και έπειτα έφυγε για τον Πανιώνιο, που τα πράγματα δεν του ήρθαν όπως θα ήθελε.


Στοΐνοβιτς: "Να ανατρέψει την κατάσταση ο Φερέρα"

Από την πλευρά του, ο υπηρεσιακός προπονητής του Πανθρακικού, Ζόραν Στοΐνοβιτς, ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ ευχήθηκε στον Φερέρα να μπορέσει να ανατρέψει γρήγορα την άσχημη κατάσταση:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν τα πάντα. Το 5-1 φαντάζει βαρύ, αλλά το πρώτο μέρος αποδείχθηκε κλειδί γιατί δεχθήκαμε δύο γκολ από την ΑΕΚ που θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Όλα θα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν είχε γίνει το 2-1 γιατί η ΑΕΚ θα είχε την πίεση.

Μετά το 1-3 προστάτεψα τον Τζιωρτζόπουλο και τον Αρσενίεβιτς και έδωσα χρόνο σε κάποια νεαρά παιδιά. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα γιατί ήξεραν πως ο Φερέρα ήταν στην κερκίδα και εύχομαι να μην χρειαστεί πολύ χρόνο για να ανατρέψει την κατάσταση".


Σίμωσης: "Στροφή στο πρωτάθλημα"

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Πανθρακικού κόντρα στην ΑΕΚ, Γιάννης Σίμωσης, τόνισε πως ο αγώνας ήταν μεγάλη εμπειρία, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια: "Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμάς, Ξέραμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δεχτήκαμε 3 εύκολα γκολ μετά το προβάδισμα που πήραμε. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια για το καλύτερο. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα".

 
Πηγή:  http://www.sport24.gr/