Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ο προπονητής τoυ ΑΟ Κηφισιάς χαρτογραφεί τον Εθνικό

Ξεσηκωμός στην Αλεξανδρούπολη για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μάλιστα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 9.00 το βράδυ

ΠΩΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΡΙΚΟΣ;


Το μπλοκ θεωρεί ο Σωτήρης Δρίκος ότι είναι το δυνατό σημείο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, χαρτογραφώντας στην εφημερίδα «Γαύρος» την αντίπαλο του Ολυμπιακού το βράδυ της Παρασκευής. Ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς οδήγησε την ομάδα του σε νίκη 3-1 απέναντι στους εβρίτες για την πρώτη αγωνιστική της περασμένης εβδομάδας, οπότε έχει γνώση και γνώμη.

«Τεχνικά είναι μια ψηλή ομάδα που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στο μπλοκ και χρειάζεται προσοχή. Οι παίκτες της αποφεύγουν τα λάθη χωρίς πίεση και σε γενικές γραμμές είναι ένα δεμένο σύνολο. Μας δυσκόλεψαν αρκετά, αφού παίρναμε διαφορά αλλά δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε», λέει ο κ. Δρίκος.

Για το γεγονός ότι οι εβρίτες αγωνίζονται στην έδρα τους, τόνισε: «παραδοσιακά το γήπεδο του Εθνικού είναι όπλο, ιδίως τώρα που είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας μετά την επιστροφή στην Α1». Όσο για τη συνολική εικόνα, «είναι μια υγιής ομάδα, που διακρίνεται για τη συνοχή της. Στηρίζεται σε νέα παιδιά, ενώ έμπειροι παίκτες όπως ο και ο ακραίος από το Μπαχρέιν Αλ Ναμπχάν, τους στηρίζουν. Είναι μια ομάδα αξιοπρόσεκτη που μπορεί να γίνει επικίνδυνη», κατέληξε.

Όλη την εβδομάδα, το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού συγκέντρωνε στοιχεία για τον εθνικό, όπως και υλικό από αγώνες ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη η ομάδα των πειραιωτών για το παιχνίδι. Η αποστολή των ερυθρολεύκων ταξίδεψε με την πρωινή πτήση της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη και όχι από την παραμονή του αγώνα, θα διανυκτερεύσει όμως μετά το ματς και θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σάββατο.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/