Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Παραδόθηκε ο 49χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του στην Ξάνθη

Είχε ειδοποιήσει πριν δυο εβδομάδες από ξένο κινητό τον δικηγόρο του και την αστυνομία για να βρουν το πτώμα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ορθή αποδείχτηκε τελικά η πρόβλεψη των αστυνομικών αρχών ότι σύντομα θα εντοπιστεί ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 45χρονης γυναίκας από την Αρμενία στην οδό Κλεμανσώ στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο 49χρονος σύζυγός της, ελληνικής υπηκοότητας και αρμενικής καταγωγής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του προσήλθε την Τρίτη λίγο μετά το μεσημέρι στην Εισαγγελία της Ξάνθης και παραδόθηκε, όπου και κλήθηκε η αστυνομία να τον συλλάβει βάσει σχετικού εντάλματος. Ο 49χρονος ζήτησε και πήρε από τον Εισαγγελέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί και κρατείται.

Όπως είναι γνωστό ο 49χρονος είχε ειδοποιήσει ο ίδιος το δικηγόρο του για το φόνο που διέπραξε σε βάρος της 45χρονης, εν διαστάσει συζύγου του , η οποία βρέθηκε μέσα σε λουτρό αίματος στο σπίτι της στην οδό Κλεμανσώ στις 11 Νοεμβρίου. Ο δράστης ο οποίος επιχειρούσε το τελευταίο διάστημα να επανασυνδεθεί με τη σύζυγό του δεν είχε εγκαταλείψει τελικά τη χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, και σχεδίαζε εξαρχής να παραδοθεί.


Πηγή:   http://www.xanthipress.gr/