Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ξεκινά αγωνιστικές υποχρεώσεις και το βόλεϊ της Ορεστιάδας

Πλήθος εκδηλώσεων προγραμματίζεται στην
 πρεμιέρα του Σαββάτου

Στόχο την άνοδο από τη Β' Εθνική θα έχουν οι παίκτες του Μπάμπη Σταματόπουλου
                                ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με στόχο μια καλή σεζόν και φυσικά την άνοδο στην Α2 ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος ο ΑΟ Ορεστιάδας το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 19:00 στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με αντίπαλο τη ΓΕΑ. Το συγκρότημα του Μπάμπη Σταματόπουλου θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Στόχος της διοίκησης είναι η κινητοποίηση του κόσμο και η μετατροπή των αγώνων σε γιορτή. Για τον λόγο αυτό, στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος θα υπάρξουν εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν από τις 17:30 με παρουσίαση των ακαδημιών της ομάδας, που είναι και το μέλλον του συλλόγου.

Dj και cheerleaders πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ψυχαγωγούν το φίλαθλο κοινό και θα κληρωθούν δώρα στους παρευρισκόμενους νεαρούς φιλάθλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε ηλικίες κάτω των 17 ετών ενώ για τους υπόλοιπους η τιμή του εισιτηρίου είναι συμβολική (5?) και του εισιτηρίου διαρκείας 20?.

Παράλληλα με τον ανδρικό τμήμα, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου ξεκινάνε τις υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα εντός έδρας οι ομάδες Παίδων - Παμπαίδων με αντίπαλο τον Ερμογένη και Παγκορασίδων με αντίπαλο τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου. Οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00, 17:00 και 19:00 αντίστοιχα. Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Κορασίδες του Α.Ο.Ορεστιάδας στο Πρωτάθλημα επικρατώντας της Βύσσας την Κυριακή 21 Νοεμβρίου με 3-0 Σετ (25-4, 25-13, 25-12) και έδωσαν ελπίδες για δυναμική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.



Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/