Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ερχεται ο Χαρβαβέλλας στην Θράκη για τον ορυκτό μας πλούτο

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος στις 8 Δεκέμβρη

Μαζί του ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος σε εκδήλωση του ΛΑΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δύο προβεβλημένα πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας αντίστοιχα, ο Κυριάκος Βελόπουλος και Κώστας Χαρδαβέλλας, θα βρεθούν αρχές Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώνει η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ Ροδόπης. Θέμα αυτής, ο ορυκτός πλούτος στη Β. Ελλάδα, τη Θράκη και τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο.

Ο δημοσιογράφος έχει ασχοληθεί κατά καιρούς στις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσιάζει με τα παραπάνω ζητήματα και ιδιαίτερα με την παρουσία κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο. Επίσης, η Θράκη αποτέλεσε πρόσφορο πεδίο δημοσιογραφικής δράσης για τον ίδιο και τους συνεργάτες, ιδιαίτερα σε θέματα αντιπαραθέσεων μεταξύ πλειονότητας και μειονότητας.

Ο δεύτερος ομιλητής της εκδήλωσης, Κυριάκος Βελόπουλος, εμφανιζόταν σε μόνιμη βάση στα πάνελ του Κώστα Χαρδαβέλα, συμφωνώντας συνήθως με όσα η δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής έφερνε στο φως της δημοσιότητας.

Η εκδήλωση με θέμα τον ορυκτό πλούτο της βορείου Ελλάδος, της Θράκης με ομιλητές τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Κώστα Χαρδαβέλλα θα φιλοξενηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/