Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς τον Μπιτσίδη το β’ ημίχρονο του Εργοτέλης - Ολυμπιακός

Παρόλο που πρόκειται για τον ίδιο αγώνα που ξεκίνησε πριν δέκα μέρες, ο κομοτηναίος ρέφερι αντικαταστάθηκε ενόψει του δεύτερου ημιχρόνου που θα παιχτεί αύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Στην αντικατάσταση του κομοτηναίου διαιτητή Δημήτρη Μπιτσίδη από την θέση του δεύτερου βοηθού στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης Εργοτέλη - Ολυμπιακού, το οποίο θα παιχτεί το απόγευμα της Τετάρτης, προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ο Μπιτσίδης είχε επικριθεί έντονα για την υπόδειξή του να ακυρωθεί κανονικό γκολ του ξανθιώτη Βασίλη Τοροσίδη, με αποτέλεσμα αφενός ο ίδιος να τεθεί σε καραντίνα, αφετέρου να μην ανοίξει το σκορ και να λήξει το ημίχρονο 0-0.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι και ο διαιτητής της αναμέτρησης Αθανάσιος Γιάχος είχε επικριθεί έντονα για το γεγονός ότι αφενός ξεκίνησε το παιχνίδι και αφετέρου, αφού το ξεκίνησε, το διέκοψε στο ημίχρονο λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ωστόσο στην ΚΕΔ προτίμησαν να τον διατηρήσουν για να σφυρίξει και στο δεύτερο ημίχρονο.

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι στον διακοπέντα αγώνα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League (10η αγωνιστική) Εργοτέλης- Ολυμπιακός, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 24-11-2011 και ώρα 17:00 στο Παγκρήτιο στάδιο ορίσθηκαν ως διαιτητής ο Αθανάσιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου), ως βοηθοί οι Πέτρος Τρύφων (ΕΠΣ Δράμας) και Δημήτριος Γούκος (ΕΠΣ Ηπείρου), ως 4ος διαιτητής ο Δημήτριος Κύρκος (ΕΠΣ Ηπείρου) και ως παρατηρητής διαιτησίας Γεώργιος Αμυγδαλής (ΕΠΣ Σερρών)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Παρόλο πάντως που υπάρχει αντικατάσταση του δεύτερου βοηθού διαιτητή, οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τις ίδιες ενδεκάδες που είχαν και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το προπερασμένο Σάββατο. Έτσι οφείλουν, τουλάχιστον. Διαφορετικά πρέπει να κάνουν αλλαγές. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τοροσίδη, ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας στην Αυστρία, δεν θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο και μοιραία θα χαραμίσει έτσι τη μία του αλλαγή...


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/