Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Με το αριστερό η πρεμιέρα Φερέρρα στον Πανθρακικό

Ήττα με 1-0 από τον Λεβαδειακό με τυχερό γκολ του Τριποτσέρη

Χωρίς καθαρό μυαλό για ακόμα έναν αγώνα οι κομοτηναίοι

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ




Για ακόμα μια εκτός έδρας αναμέτρηση ο Πανθρακικός μπήκε μουδιασμένα, χωρίς σωστές επιλογές στο χώρο του κέντρου και χωρίς καθαρό μυαλό. Σαν να μην έφτανε η κακή ημέρα , στην οποία βρίσκονταν για ακόμα μια αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων , η τύχη γύρισε την πλάτη στον Πανθρακικό , καθώς από ανύποπτη φάση η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 19΄ μετά από εκτέλεση φάουλ , ο Κουτσόπουλος απομάκρυνε τη μπάλα με γροθιές, αυτή προσέκρουσε στο κεφάλι του Τριποτσέρη και κατέληξε στα δίχτυα του Πανθρακικου.

Ο Πανθρακικός προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο δεν μπορούσε να φτάσει στην εστία του Λεβαδειακού, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους ,που απείλησαν τρεις φορές την εστία του Κουτσόπουλου, στο 25΄ με σουτ του Σερτζίνιο, στο 26΄ με προβολή του Τριποτσέρη και στο 35΄ με σουτ του Ταραλίδη, με τον έμπειρο πορτιέρο να αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά σωτήρας του Πανθρακικού!

Ο Πανθρακικός απείλησε για πρώτη και μοναδική φορά στην αναμέτρηση στο 50΄ όταν Πάγκαλος και Σουλτανίδης δεν συννενοήθηκαν καλά και παρότι βρέθηκαν μπροστά στον Κυριακίδη, δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Ταραλίδης έπιασε φοβερό σουτ , με τον Κουτσόπουλο να απομακρύνει σωτήρια την μπάλα!

Ο Λεβαδειακός φλέρταρε με το δεύτερο τέρμα, όταν ο Ναπολέονι εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Τζιωτρτζόπουλου, ωστόσο το πλασέ του αποκρούστηκε εξαιρετικά για ακόμα μια φορα από τον Κουτσόπουλο! Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πίεζε, καθώς στο 77΄ ο Μαχαίρας σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Τα τελευταία λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια αξιοσημείωτη φάση, με τον Λεβαδειακό να παίρνει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και τον Πανθρακικό να επιστρέφει για ακόμα μια φορά χωρίς βαθμό στις αποσκευές.


Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Ζαπρόπουλος, Ταραλίδης, Έβερτον ( 52΄ Ζαχάρια), Σερζίνιο, Μαχαίρας, Μπάρκογλου (92΄ Τάσιτς), Ναπολεόνι.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Νατσούρας, Ρεκλείτης (30' Σίμωσης), Τζιωρτζόπουλος, Κανωτίδης ( 75΄ Μπαρμπούδης) , Μαρσέλο, Λόπες, Ζησόπουλος, Αρσενίεβιτς, Πάγκαλος ( 62΄ Καζάκης) , Σουλτανίδης.



Πηγή: http://www.paratiritis-news.gr/