Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

O Πεταλωτής στο Mega πριν την συνέντευξη του Σαμαρά

Απέκλεισε το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης χρέους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και χαρακτήρισε πρόωρη τη συζήτη για την επιμήκυνση του μνημονίου
               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ


Πρόωρη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, τη συζήτηση για την επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων που έχει συνάψει η ελληνική κυβέρνηση με την ΕΚΤ, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Απέκλεισε δε, το ενδεχόμενο η χώρα να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση χρέους.

Μιλώντας από την Θεσσαλονίκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Γ. Πεταλωτής ανέφερε: "Το ξεκάθαρο και το πάγιο είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν συζητάει περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους. Βρισκόμαστε σε μια πορεία, που έχουμε πολύ ακόμα να διανύσουμε και ως κυβέρνηση και ως χώρα και αυτό είναι σημαντικό για εμάς, διότι έχουμε βάλει στόχους και τους υλοποιούμε".

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αναφορές του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου σχετικά με την αναδιάρθρωση χρέους έκανε λόγο για μια θεωρητική συζήτηση, χωρίς πρακτικό αντίκρισμα.

Η συνέντευξη Πεταλωτή προβλήθηκε πριν ξεκινήσει η προβολή της συνέντευξης του Αντώνη Σαμαρά στην "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη, η οποία θα προβληθεί αμέσως τώρα. Η συνέντευξη έχει μαγνητοσκοπηθεί αφού ο Σαμαράς αυτήν την ώρα μιλάει στην Τρίπολη, ενώ αύριο πρωί πετά για την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να περιοδεύσει στον Έβρο.