Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία με κλεμμένο όχημα

Βοήθησε στην σύλληψη και η Frontex, που αποδεικνύεται ότι βοηθά τις αστυνομικές αρχές όχι μόνο για αυτούς που μπαίνουν αλλά και για αυτούς που βγαίνουν!
             ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Συνελήφθη την 17.00΄ ώρα της 01-12-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων, ένας (1) αλλοδαπός, για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη Χώρα.

Ειδικότερα, την 30-11-2010 και ώρα 17.00΄, προσήλθε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα ένας 39χρονος αλλοδαπός, ως οδηγός πολυτελούς Ι.Χ.Ε.αυτ/του. Κατά τον αστυνομικό - διαβατηριακό έλεγχο, ο οδηγός, κατείχε και επέδειξε άδεια κυκλοφορίας Ελβετικών Αρχών με στοιχεία ιδιοκτήτη εταιρία στην Ελβετία.

Κατά τον ενδελεχέστερο έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα οι Αστυνομικοί του Α.Τ.Κήπων σε συνεργασία με Αστυνομικούς του FRONTEX, διαπιστώθηκε ότι, ο πραγματικός αριθμός πλαισίου του οχήματος είναι διαφορετικός από αυτόν της αδείας και το όχημα είναι καταχωρημένο ως κλεμμένο – απωλεσθέν – εγκατελειμένο, ενώ η άδεια κυκλοφορίας ήταν εξ υπαρχής πλαστής.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, μετά των πινακίδων κυκλοφορίας του, και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ.Κήπων.