Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Την Παρασκευή η μεγάλη κόντρα του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το κλειστό της Αλεξ/πολης στις 6.00 το απόγευμα

Ζωντανή μετάδοση από τη Nova, αλλά χωρίς σχολιασμό λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων
   ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό και το σπουδαίο παιχνίδι του Εθνικού με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στην Αλεξανδρούπολη θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι Nova. Για το λόγο αυτό, η αναμέτρηση ορίστηκε να διεξαχθεί την Παρασκευή 17/12 το απόγευμα στις 6μμ.

Στον Παναθηναϊκό ταλανίζονται από τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και την απειλή του Γιορντάνοφ ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ωστόσο, οι πράσινοι δίνουν τη δική τους μάχη ευρωπαϊκή και ελληνική, με επιτυχία αφού βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Πάντως, υπάρχει γκρίνια για τον ορισμό του αγώνα τους στον Έβρο την Παρασκευή λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού τους προγράμματος.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης έχουν αφήσει πίσω την βαριά ήττα στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο και με πείσμα προετοιμάζονται για να επιστρέψουν στις καλές εντός έδρας εμφανίσεις. Ο Εθνικός μετρά μόνο νίκες στην έδρα του το φετινό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει την πρόκληση της διατήρησης του αήττητου απέναντι σε έναν ακόμη μεγάλο αντίπαλο. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο προπονητής Γιάννης Ανδρεάδης, αφού και ο αρχηγός που τόσο έλειψε στην Κυψέλη, Ακης Σιδηρόπουλος, ξεπερνά τον τραυματισμό του, σταδιακά μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά την Παρασκευή.


Πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Οι Βαρθαλίτης, Μυλωνάκης θα διευθύνουν το ντέρμπι Ολυμπιακού - Άρη για την 8η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ, ενώ η αρχή θα γίνει την Παρασκευή με την αναμέτρηση Εθνικού Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκού.


Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 έχουν ως εξής:

Παρασκευή 17.12.2010

Αλεξανδρούπολης, 18.00 (Novasports): Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός (Θεμελής, Μπαντιανίδης, παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης)

Σάββατο 18.12.2010

Καλαμαριάς, 19.00: Απόλλων Καλαμαριάς - ΕΑ Πατρών Λουξ (Δεληκωστίδης, Μιχελινάκης, παρατηρητής διαιτησίας: Κάλλης)

Λαμίας, 19.00 (Star Κ.Ε.): ΓΣ Λαμία - ΠΑΟΚ (Γεροθόδωρος, Πανούτσος, παρατηρητής διαιτησίας: Παναγής)

Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός - Αρης Μαρμούρης ΑΕ (Βαρθαλίτης, Μυλωνάκης, παρατηρητής διαιτησίας: Βασιλειάδης)

Μίκρας, 19.00: Ηρακλής - Πανελλήνιος ΓΣ (Καραμπαλάσης, Αμασιάδης, παρατηρητής διαιτησίας: Λαδάς)

Κυριακή 19.12.2010

Ζηρινείου, 18.00: ΑΟ Κηφισιάς - Επίκουρος ISS (Ράπτης, Ονόπας παρατηρητής διαιτησίας: Πέρρος)



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/