Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Ξεκίνησε η Ονειρούπολη στη ΔράμαΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ
ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Από τις 3 Δεκεμβρίου άνοιξε τις πύλες της η Ονειρούπολη του Δήμου Δράμας , που φέτος συζητήθηκε ιδιαίτερα λόγω της αλλαγής της δημοτικής αρχής.

Πάντως, όπως επισημαίνει ο Δήμος Δράμας που έχει εγγυηθεί ότι ο θεσμός θα συνεχίσει κανονικά φέτος την πορεία του, η Ονειρούπολη αποτελεί τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή - δράση που πραγματοποιείται στην χώρα και έχει γνωρίσει αρκετά γρήγορα την καθολική αποδοχή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της.

«Ο Δήμος Δράμας και σε αυτή την 7η του προσπάθειά, έχει ενεργοποιήσει εκατοντάδες δημότες εθελοντές, πολλούς φορείς και τους συλλόγους της περιοχής. Κάθε χρόνο έχουμε 32 μέρες γεμάτες δράσεις, 32 μέρες με καθημερινές εκδηλώσεις, 32 μέρες με παραμυθένια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και βέβαια 32 μέρες γεμάτες χαμόγελα».

Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη. ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Πλήθος δράσεων η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων παρέχεται δωρεάν, περιέχοντα στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος έχει παραδοθεί επισκέπτες "η μεγαλύτερη και ομορφότερη που έγινε Ονειρούπολη που έγινε ποτέ"Πηγή:   http://www.oneiroupolh.gr/