Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Θρίλερ στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να νικά 2-1 τον Πανθρακικό

Έχασε πέναλτι στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανθρακικός (!!!), προηγήθηκε γκολ με αμφισβητούμενο πέναλτι του ΟΦΗ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Απίστευτη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό στο Ηράκλειο, με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη χάρη στο πέναλτι του Αγρίτη στο 95’. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 11ο λεπτό των καθυσετρήσεων (!), αλλά ο Βεζυρίδης έπιασε το πέναλτι του Ρομπέρ. Στις καθυστερήσεις νίκησε και ο Παναιτωλικός στην Καλλιθέα (1-0), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 των Τρικάλων.

Αναλυτικά, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αιφνιδιάστηκε βλέποντας τον Πανθρακικό να μπαίνει εξαιρετικά στο ματς και να προηγείται με τον Ζησόπουλο στο 4ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι, που με τον Φερέρα στον πάγκο τους είναι σαφώς βελτιωμένοι, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Γκουέι στο 36’.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν και να προσπαθούν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ και δικαιώθηκαν στο 95’, όταν ο Γιακούμπου κέρδισε πέναλτι και ο Αγρίτης έκανε το 2-1 από τα 11 βήματα. Την ώρα που οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγύριζαν, ο διαιτητής της αναμέτρησης Μαντάκης έδωσε εντολή να γίνει η σέντρα από τους παίκτες του Πανθρακικού που έφυγαν στην επίθεση και κέρδισαν κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης κέρδισαν πέναλτι μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες, ο Νίκος Αναστόπουλος αποβλήθηκε, αλλά ο Ρομπέρ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βεζυρίδη (στο 111') και το 2-1 παρέμεινε.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος (32' Κατσικογιάννης), Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Ζορμπάς (70' Νικλητσιώτης), Γιακούμπου, Γκουεί (75' Βλόνταρτσικ), Αγρίτης.


Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Κανωτίδης, Περπερίδης, Νατσούρας, Ζησόπουλος, Μαρσέλο, Λόπες, Αρσενίεβιτς, Σουλτανίδης (67' Καζάκης), Παπουλής (87' Σίμωσης), Ρομπέρ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιοβανόπουλος (Ημαθίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ψωμάς, Αγρίτης, Νικλητσιώτης - Σίμωσης

 
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Βέροια – Διαγόρας 1-2 (73’ Καλτσάς - 18’ Γκούντμαν, 65’ Γεωργίου)

Κυριακή
Καλλιθέα – Παναιτωλικός 0-1 (93’ Μπουμάλ)
ΟΦΗ – Πανθρακικός 2-1 (36’ Γκουέι, 95’ πέν. Αγρίτης – 4’ Ζησόπουλος)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ιωνικός 0-0
Εθνικός Αστέρας – Εθνικός 2-1 (25’ Λουάμο, 38’ Φραντζεσκί – 45’ Περέιρα)
ΠΑΣ Γιάννινα – Τρίκαλα 2-0 (12 Βάντερσον, 88’ πέν. Μπακαγιόκο)
Λεβαδειακός – Πιερικός 3-1 (57’ Πόποβιτς, 63’ Ταραλίδης, 91’ Ναπολεόνι – 73’ Παπαγεωργίου)

Δευτέρα
Δόξα Δράμας – Ηλιούπολη (15:00, Conn-X)
Θρασύβουλος – Αγροτικός Αστέρας (18:00, ΕT-3)

.