Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Με πίστη για το αποτέλεσμα η Skoda Ξάνθη

Υποδέχεται στις 3.00 το μεσημέρι στα Πηγάδια τον Ολυμπιακό Βόλου

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ

Μετά τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα με Πανσερραϊκό (εντός) και Τρίπολη (εκτός), η Skoda Ξάνθη έχει την ευκαιρία και θέλει να τριτώσει το καλό και να πάρει ένα ακόμα τρίποντο στα Πηγάδια την Κυριακή (05/12 και ώρα 15:00ΝΕΤ), κόντρα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει την ψυχολογία με το μέρος της, όμως στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση που ακολουθεί θα πρέπει να δείξει συγκέντρωση και πάθος για να κάνει το 3Χ3 και να ξεφύγει από την δύσκολη θέση, αφού κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού υπάρχει ένας όμιλος ομάδων, που όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν μέχρι τέλους για την σωτηρία.

Στα θετικά της ξανθιώτικης ομάδας για τον Κυριακάτικο αγώνα, εκτός από την ψυχολογία λόγω των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων, βρίσκεται και η επιστροφή του Μάουρο Πόι, αλλά και η έδρα των Πηγαδίων, που εκτός από την ήττα από τον Ολυμπιακό, φέτος δείχνει να είναι απόρθητη. Βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι απώλειες, αφού οι Στιούαρτ, Σάντος και Σταθάκης είναι τραυματίες, απών θα είναι και ο τιμωρημένος Κίμ Τζάγκι, που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Τρίπολη. Αυτό αυτόματα πονοκεφαλιάζει τον Έλληνα προπονητή των Ξανθιωτών, αφού όλοι μεν είναι αμυντικοί, όμως οι δύο από αυτούς αγωνίζονται και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στον αγώνα με την Κέρκυρα ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε δοκιμάσει ως αριστερό μπακ τον Σάντος, όμως και αυτός θα είναι απών, έτσι η μοναδική λύση για αριστερά είναι ο Μπέρτος που είχε αντικαταστήσει σε εκείνο το ματς τον Σάντος. Κατά τα υπόλοιπα, λίγα πράγματα θα αλλάξουν σε σχέση με το ματς με την Τρίπολη, αφού ως είναι γνωστό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όμως ο Μαρσελίνιο που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, διεκδικεί μια θέση βασικού, το ίδιο ισχύει και για τον Σπύρο Βάλλα που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Στην αποστολή της ομάδας ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε τους: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλο, Βάλλα, Αντεφέμι, Κωστούλα, Φλίσκα, Μπόατενγκ, Κατόνγκο, Στρμπά, Βασιλακάκη, Κομεσίδη, Μπέρτο, Μπούγκα, Έλιγκτον, Μαρσελίνιο, Πόι, Κιντάνα, Μάνταλο, Σουάνη και Τσουμάνη.

Από την άλλη μεριά ο Σάκης Τσιώλης έχει μόνο μια σημαντική απώλεια, αυτή του Μόνχε που τιμωρήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Καβάλα με κόκκινη κάρτα. Οι υπόλοιποι που θα ταξιδέψουν στα Πηγάδια θα είναι οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Μπρέσκα, Ντολεζάι, Μάρτιν, Κάστρο, Σανκαρέ, Σελέζι, Τόμας, Ουμπίδες, Τόμας, Άλβαρες, Ζαραδούκας, Φραντζιπάνε, Καπετάνος, Πλιάγκας, Ρίκκα, Ρόκας, Σολάκης και Ψυχογιός.

Για την προϊστορία δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια της ομάδας, λόγω το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος ανέβηκε στην Superleague, όμως υπάρχει ένα παιχνίδι πέρσι, αφού οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο Κύπελλο Ελλάδος, με γηπεδούχο και πάλι την Skoda Ξάνθη που κέρδισε με 2-0 χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Μαρσελίνιο και ο Μπούγκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σπάθας (Πειραιά) με βοηθούς τους κ. Μπαλτά (Αχαΐας) και κ. Φαντόπουλο (Πειραιά), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη θα βραβεύσει τον κατοστάρη Θανάση Κωστούλα που στον ματς με τον Πανσερραϊκό συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με την Θρακιώτικη ομάδα.


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/