Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Για το θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη o Πανθρακικός

Φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ η ομάδα της Κομοτηνής, σε ένα ματς με έντονο άρωμα Σούπερ Λίγκας

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ταξίδεψε σήμερα το μεσημέρι ο Πανθρακικός αεροπωρικώς για την Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League. Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 05/12/2010,15:00) αγώνα με τον ΟΦΗ,ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Στόχος για το συγκρότημα του Εμίλιο Φερρέρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα , προκειμένου να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε ασκήσεις χαλάρωσης και παράλληλα επισημάνθηκε στους ποδοσφαιριστές στοιχεία που θα πρέπει να δώσουν βάση. Όλοι γνωρίζουν οτι η ομάδα του Πανθρακικού έχει πολύ δυσκολη αποστολή καθώς ο ΟΦΗ εντός έδρας είναι πολύ δυνατός!

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Εμίλιο Φερέρα ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κουτσόπουλος, Ανδρίολας, Ταϊρης, Τζιωρτζιόπουλος, Σουλτανίδης, Παπουλής, Μπαρμπούδης, Νατσούρας, Περπερίδης, Κανωτίδης, Καζάκης, Ρομπέρ, Αρσενίεβιτς, Λόπες, Μαρσέλο, Ρεκλείτης, Μποντούρης, Ζησόπουλος, Βαγγελόπουλος και Σίμωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης ο οποίος θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα στο Ηράκλειο.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στέφανος Μαντάκης του συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τους Γιοβαννόπουλο (Ημαθίας) , Καραισαρίδη (Πιερίας) και τέταρτο διαιτητή τον Χρήστο Σφήκα (Ανατολικής Αττικής)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/